MicrosoftTeams-image (3)

Sejr i første DM-semifinale

Vi sikrede os sejren i en intens første semifinale, hvor vi besejrede hjemmeholdet fra GOG 30-28 efter at have ført 14-12 ved pausen.

Der var tryk på kedlerne fra første fløjt. Det var første ligakamp i 2021 med fans på lægterne, og et håndboldhungrende hjemmepublikum hjalp med at sikre en intens kulisse.

Det fik os dog ikke til at ryste på hånden – langt fra. Vi satte os i stedet på opgøret fra start, og hurtigt spillede vi os til en føring på 4-1.

En udvisning satte midlertidigt hjemmeholdet i gang, og midtvejs i første halvleg fik GOG-mandskabet udlignet.

Efterfølgende fik vi spillet os i front igen bl.a. takket være flere kanon-mål fra Nikolaj Læsø, og efter en tæt afslutning på første halvleg gik vi til pause foran 14-12.

Efter pausen fortsatte vi med at være i teten og kontrollere opgøret. Langsomt udbyggede vi føringen, og med et kvarter igen havde vi spillet os i front med seks.

Vi spillede klogt og kontrolleret og fortsatte derfor komfortabelt i front. Med tre minutter tilbage var hjemmeholdet dog kommet tilbage på 25-28, men en fantastisk dobbeltredning af Mikael Aggefors afværgede comeback-forsøget.

Med et minut tilbage eliminerede Felix Claar den sidste tvivl om kampens udfald med sin scoring til 26-30, og to GOG-scoringer i slutfasen var derfor uden betydning.

Sejren sikrer os dermed det første stik i semifinaleserien. På torsdag gælder det andet slag – denne gang i en udsolgt Jutlander Bank Arena, hvor vi med en sejr eller uafgjort kan sikre os en plads i DM-finalen.

Matchfacts:

GOG målscorere:
Emil Jakobsen 8, Emil Lærke 4, Oscar Bergendahl 4, Mathias Gidsel 4, Morten Olsen 3, Kasper Kildelund 2, Simon Pytlick 2, Frederik Bo Andersen 1.

Aalborg Håndbold målscorere:
Nikolaj Læsø 6, Sebastian Barthold 6, Magnus Saugstrup 5, Lukas Sandell 4, Buster Juul 4, Felix Claar 3, Mark Strandgaard 2.

Udvisninger:

GOG: 2 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 4 x 2 min.
 
Redninger:

Viktor Hallgrimsson: 4/24 (17 %)
Søren Haagen: 3/13 (23 %)
 
Mikael Aggefors: 13/38 (34 %)
Simon Gade: 0/3
 
Dagens tilskuertal i Phønix Tag Arena var 850.

TMS 3 Nilsson

Ny sejr fastholder Aalborg Håndbold på førstepladsen

Lukas Nilsson førte an med 11 scoringer, da TMS Ringsted lørdag eftermiddag blev sendt hjem fra Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 36-30. Aalborg Håndbold er dermed fortsat alene...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....

Håndbold i verdensklasse