MicrosoftTeams-image (3)

Sejr i første DM-semifinale

Vi sikrede os sejren i en intens første semifinale, hvor vi besejrede hjemmeholdet fra GOG 30-28 efter at have ført 14-12 ved pausen.

Der var tryk på kedlerne fra første fløjt. Det var første ligakamp i 2021 med fans på lægterne, og et håndboldhungrende hjemmepublikum hjalp med at sikre en intens kulisse.

Det fik os dog ikke til at ryste på hånden – langt fra. Vi satte os i stedet på opgøret fra start, og hurtigt spillede vi os til en føring på 4-1.

En udvisning satte midlertidigt hjemmeholdet i gang, og midtvejs i første halvleg fik GOG-mandskabet udlignet.

Efterfølgende fik vi spillet os i front igen bl.a. takket være flere kanon-mål fra Nikolaj Læsø, og efter en tæt afslutning på første halvleg gik vi til pause foran 14-12.

Efter pausen fortsatte vi med at være i teten og kontrollere opgøret. Langsomt udbyggede vi føringen, og med et kvarter igen havde vi spillet os i front med seks.

Vi spillede klogt og kontrolleret og fortsatte derfor komfortabelt i front. Med tre minutter tilbage var hjemmeholdet dog kommet tilbage på 25-28, men en fantastisk dobbeltredning af Mikael Aggefors afværgede comeback-forsøget.

Med et minut tilbage eliminerede Felix Claar den sidste tvivl om kampens udfald med sin scoring til 26-30, og to GOG-scoringer i slutfasen var derfor uden betydning.

Sejren sikrer os dermed det første stik i semifinaleserien. På torsdag gælder det andet slag – denne gang i en udsolgt Jutlander Bank Arena, hvor vi med en sejr eller uafgjort kan sikre os en plads i DM-finalen.

Matchfacts:

GOG målscorere:
Emil Jakobsen 8, Emil Lærke 4, Oscar Bergendahl 4, Mathias Gidsel 4, Morten Olsen 3, Kasper Kildelund 2, Simon Pytlick 2, Frederik Bo Andersen 1.

Aalborg Håndbold målscorere:
Nikolaj Læsø 6, Sebastian Barthold 6, Magnus Saugstrup 5, Lukas Sandell 4, Buster Juul 4, Felix Claar 3, Mark Strandgaard 2.

Udvisninger:

GOG: 2 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 4 x 2 min.
 
Redninger:

Viktor Hallgrimsson: 4/24 (17 %)
Søren Haagen: 3/13 (23 %)
 
Mikael Aggefors: 13/38 (34 %)
Simon Gade: 0/3
 
Dagens tilskuertal i Phønix Tag Arena var 850.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....
vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...

Håndbold i verdensklasse