pokaler_header_new

Sejr i Holstebro – vi er klar til kvartfinalen i pokalen

Vi er i kvartfinalen i pokalturneringen og dermed kun en sejr fra Final4. Vi vandt 26-21 på udebane over Team Tvis Holstebro efter føring på 12-9 ved pausen.

Vi havde mulighederne for at afgøre kampen allerede i 1. halvleg, men i de sidste minutter af halvlegen kom hjemmeholdet bedre med, og vi førte derfor kun med tre ved pausen.

I begyndelsen af 2. halvleg kom Team Tvis Holstebro endnu tættere på. Selv om vi var foran hele tiden, var det flere gange kun med et enkelt mål. Hjemmeholdet dækkede ultra offensivt i 2. halvleg, og det gav meget rodet spil. Men som kampen skred frem, viste både Kristian Kjelling og Mads Mensah Larsen deres kvaliteter og satte deres aftryk på sejren.

Forsvarsspil var igen i top i alle 60 minutter, og der blev fightet, så det var en fornøjelse. Og igen spillede Ole Erevik en meget solig kamp i målet. 

Vi er således med, når Dansk Håndbold Forbund mandag formiddag trækker lod til kvartfinalerne, men husk, at du allerede på onsdag kl. 19.30 kan se holdet i aktion i Gigantium i sæsonens første liga-kamp – mod Skive fH.

rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...
arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...