MicrosoftTeams-image (3)

Sejr i Holstebro – vi er klar til kvartfinalen i pokalen

Vi er i kvartfinalen i pokalturneringen og dermed kun en sejr fra Final4. Vi vandt 26-21 på udebane over Team Tvis Holstebro efter føring på 12-9 ved pausen.

Vi havde mulighederne for at afgøre kampen allerede i 1. halvleg, men i de sidste minutter af halvlegen kom hjemmeholdet bedre med, og vi førte derfor kun med tre ved pausen.

I begyndelsen af 2. halvleg kom Team Tvis Holstebro endnu tættere på. Selv om vi var foran hele tiden, var det flere gange kun med et enkelt mål. Hjemmeholdet dækkede ultra offensivt i 2. halvleg, og det gav meget rodet spil. Men som kampen skred frem, viste både Kristian Kjelling og Mads Mensah Larsen deres kvaliteter og satte deres aftryk på sejren.

Forsvarsspil var igen i top i alle 60 minutter, og der blev fightet, så det var en fornøjelse. Og igen spillede Ole Erevik en meget solig kamp i målet. 

Vi er således med, når Dansk Håndbold Forbund mandag formiddag trækker lod til kvartfinalerne, men husk, at du allerede på onsdag kl. 19.30 kan se holdet i aktion i Gigantium i sæsonens første liga-kamp – mod Skive fH.

fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...
EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Billetsalg til Champions League kvartfinale torsdag

Godt 400 billetter til kvartfinale-braget mod ungarske Telekom Veszprém HC sættes torsdag middag til salg. Efter at have sikret andenpladsen i gruppespillet i Machineseeker EHF Champions League er Aalborg Håndbold...
Skive2

Arbejdssejr over Skive fH gav pokal-avancement

Mikkel Hansen gjorde comeback, da et oplagt Skive-mandskab indledningsvis voldte Aalborg Håndbold problemer, inden man i anden halvleg trak afgørende fra og sejrede 32-27. Tirsdag aften begyndte vejen tilbage mod...

Håndbold i verdensklasse