pokal header web

Sejr i intens og tæt topkamp

Vi vandt aftenens udekamp mod TTH Holstebro med 27-25 efter en intens og hårdt kæmpet kamp, som efter pauseføring på 14-10 endte med at blive tæt helt til det sidste.

Kampen åbnede langt fra med en ønskestart. Flere tekniske fejl og store afbrændere gjorde, at der skulle gå næsten syv minutter, før vi kom på måltavlen.

Heldigvis fik Kristian Sæverås til gengæld en drømmeåbning på kampen, og med flere store redninger holdte han snor i hjemmeholdet fra kampens åbning.

Da vi først fik gang i angrebsspillet, fik vi derfor lagt os i teten af opgøret. Efter 20 minutters spil havde vi således opbygget et forspring på fem mål.

En dobbeltudvisning var derefter ved at sætte gang i hjemmeholdet, men vi formåede at holde initiativet på vores side og kunne således gå til pause foran med fire.

Efter pausen var det hjemmeholdet, der kom klart bedst ud af omklædningsrummet. Midtvejs i anden halvleg fik de udlignet ved stillingen 19-19.

Vi fastholdte dog vores koncept og blev ved med at køre på. Det endte med at give pote i en slutfase, der var yderst tæt og som først blev afgjort i de døende sekunder.

Her var det Magnus Saugstrup, der sled sig igennem til kampens sidste scoring med ti sekunder tilbage af kampen, og han forhindrede dermed definitivt hjemmeholdets forsøg på et comeback i en højdramatisk afslutning.

Det var en kamp, hvor vi aldrig rigtig ramte vores topniveau. Specielt angrebsmæssigt var vi ikke kyniske nok, og i perioder sneg der også for mange fejl sig ind i spillet.

Til gengæld fightede vi med alt, hvad vi havde, og havde den rette indstilling med os. Det resulterede altså i en rigtig arbejdssejr, der samtidigt luner gevaldigt i tabellen.

Med sejren udbyggede vi vores stime af ubesejrede kampe til 14, mens vi tilmed holder os alene i front af Primo Tours Ligaen.

Næste opgave er af international karakter – og det er ligeledes en stor én af slagsen. Søndag får vi nemlig besøg af det ungarske storhold MOL-Pick Szeged i VELUX EHF Champions League rundens ”Match of The Week”. Køb din billet til dette brag lige her.
 

MATCHFACTS:
 
Målscorere for TTH Holstebro:
Magnus Bramming 9, Christoffer Cichosz 4, Allan Damgaard 3, Peter Balling 3, Kay Smits 2, Johan Meklenborg 2, Simon Gade 1, Jonas Porup 1.

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Tobias Ellebæk 7, Henrik Møllgaard 5, Buster Juul 4, Magnus Saugstrup 4, Janus Smarason 3, Sebastian Barthold 2, Mark Strandgaard 1, Mads Christiansen 1. 

Redninger:
Simon Gade: 13/27(48 %)
Sebastian Frandsen: 5/18 (28 %)

Kristian Sæverås: 14/37 (38 %)

Udvisninger:
TTH Holstebro: 1 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 4 x 2 min.

Dagens dommere var Per Olesen & Claus Gramm Pedersen. 

Dagens tilskuertal i Gråkjær Arena var 2.215. 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse