pokaler_header_new

Sejr i kampen om tredjepladsen

Vi fik rejst os flot oven på gårsdagens semifinale, og med en god holdpræstation kunne vi hive en 30-27 sejr i land i dagens bronzekamp mod Ribe-Esbjerg HH efter føring på 15-9 ved pausen.

Fra start var det tydeligt, at vi var klar til at revanchere os. Efter en flyvende start var vi i front 4-0 efter blot fire minutter – de tre første mål sat ind af Buster Juul.

De gode takter fortsatte, og vi spillede rigtig fint i alle faser. Specielt forsvarsmæssigt stod vi solidt, og det gav Aggefors gode arbejdsbetingelser i målet, og vi fik flere gange omsat dette til lette mål i den anden ende.

Efter en god første halvleg kunne vi derfor gå til pause med en komfortabel føring på 15-9. Ribe-Esbjerg havde dog ikke tænkt at lægge sig, og det kom stærkt tilbage i anden halvleg, hvor de hurtigt halverede forspringet.

Kampen bølgede herefter frem og tilbage, men efter endnu en god Ribe-Esbjerg periode fik de reduceret vores føring til blot et enkelt mål med ti minutter igen. To hurtige scoringer fra Magnus Saugstrup gav efterfølgende en tremålsføring og mere ro på tingene.

Tættere på kom dagens modstander ikke, og med en scoring et minut før tid lukkede vores topscorer, Tobias Ellebæk, kampen på vej mod sejren på 30-27. Scoringen var til stor jubel for de mange tilhængere i ’Aalborg-hjørnet’, der igen gav en fremragende opbakning til drengene under dagens kamp.

Sejren gav et positivt rygstød frem mod den kommende uge. Spillerne rejser allerede afsted tidligt i morgen, hvor der venter en uhyre vigtig opgave i VELUX EHF Champions League på udebane mod HC Meshkov Brest.

MATCHFACTS:

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Tobias Ellebæk 7, Buster Juul 6, Magnus Saugstrup 4, Patrick Wiesmach 4, Andreas Holst 3, Lovro Jotic 3, Jesper Meinby 2, Jacob Hessellund 1. 

Målscorere for Ribe-Esbjerg HH:
Jacob Holm 10, Morten Nyberg 7, Rasmus Boysen 6, Rasmus Nielsen 2, Lasse Nikolajsen 1, Miha Zvizej 1. 

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 1 x 2 min. 
Ribe-Esbjerg HH: 2 x 2 min.

Dagens dommere var Michael Søegaard og Thomas Kalisz. 

Dagens tilskuertal i Gråkjær Arena, Holstebro var 2.932. 
 

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...