pokaler_header_new

Sejr i nordjysk lokalopgør

Efter en flot og koncentreret holdindsats sikrede vi os en sejr på 38-34 i søndagens slutspilsopgør mod Mors-Thy Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. 

Flere stamspillere var ude med skader, og det betød en del spilletid til flere af de unge spillere i dagens opgør.

En af dem var Christian Termansen, og han havde rigtig godt gang i venstrehånden fra kampens begyndelse – med tre scoringer det første kvarter var han med til, at vi satte os på opgøret. 

Særligt angrebsmæssigt spillede vi flot og med rigtig fint tempo. Det var medvirkende til, at vi øgede føringen frem mod pausen, hvor vi førte med 21-15.

I anden halvleg fortsatte vi de fine takter og udbyggede af flere omgange føringen til otte mål. 

I slutfasen reducerede Mors-Thy nogle gange, men der kom aldrig for alvor spændingen om udfaldet. I stedet hentede vi to vigtige point, der betyder, at vi fastholder slutspilspuljens førsteplads.

Foruden langtidsskadede Martin Larsen og Sebastian Henneberg var vi uden Andreas Holst, der sidder ude med en brækket næse. Derudover var Henrik Møllgaard, Lukas Sandell og Sebastian Barthold heller ikke med i truppen i dag, da de alle er udfordret af skadesproblemer.

Det betød som tidligere nævnt masser af spilletid til flere af de unge drenge, og føromtalte Christian Termansen fortsatte sin flotte åbning og endte som opgørets topscorer med otte mål.

I slutfasen blev Marinus Munk også noteret for sin første seniorscoring. Det var i det hele taget en rigtig flot holdindsats, hvor samtlige markspillere, der var på banen, kom på måltavlen.

Sejren kom i hus foran 4.057 tilskuere i Sparekassen Danmark Arena, der var med til at skabe en flot opbakning omkring dagens kamp.

Vi ser nu frem mod onsdag, hvor der venter returkampen i EHF Champions Leagues kvartfinale, når Veszprém kommer på besøg i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena. ​

Matchfacts

Aalborg Håndbold målscorere:
Christian Termansen 8, Buster Juul 7, Nikolaj Læsø 6, Felix Claar 4, Jesper Nielsen 4, Jonas Samuelsson 2, Aron Pálmarsson 2, Kristian Bjørnsen 1, René Antonsen 1, Victor Kløve 1, Benjamin Jakobsen 1, Marinus Munk 1. 

Mors-Thy Håndbold målscorere:
Mads Hoxer 7, Lasse Pedersen 6, Bjarke Christensen 5, Emil Hansson 4, Andres Nielsen 4, Erik Toft 3, Kristian Vukman 2, Victor Norlyk 2, Axel Franzén 1. 
 
Udvisninger:

Aalborg Håndbold: 1 x 2 min.
Mors-Thy Håndbold: 1 x 2 min.

Redninger:

Mikael Aggefors: 11/38 (29 %)
Simon Gade: 1/7 (14 %)

Viktor Warrer: 9/27 (33 %)
Jacob Jensen 6/26 (23 %)

Dagens tilskuertal i Sparekassen Danmark Arena var 4.057. 
 

fans-klud

Sæsonens tre første ligakampe i salg

Billetsalget til sæsonens tre første hjemmekampe i HTH Herreligaen er netop startet, og vi kan næsten ikke vente med at byde jer velkommen tilbage i Sparekassen Danmark Arena. Vi indleder...
pokal-png.png

Historisk sæson slutter med en sølvmedalje

I går sluttede sæsonen 2021/22 for vores vedkommende med sølvmedaljer efter en uge med to intense og spændende DM-finaler mod GOG. Trods skuffelsen ser vi dog tilbage på en historisk sæson med mange store øjeblikke og oplevelser både nationalt og internationalt.
Resultat_-_GOG_2.png

Finalenederlag i ny gyserkamp

I en ny tæt og intens finalekamp var det GOG, der trak det længste strå, og med en udesejr på 26-27 i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena er GOG dermed danske mestre.