MicrosoftTeams-image (3)

Sejr i nordjysk opgør

Årets første kamp i Sparekassen Danmark Arena endte med en sand målfest, hvor de mere end 4.200 fremmødte kunne overvære intet mindre end 69 scoringer. Størstedelen var heldigvis i vores favør, og vi hev således en sejr på 37-32 over Mors-Thy i hus. 

Inden opgørets første fløjt blev EM-deltagerne fra de to mandskaber hyldet for deres flotte præstationer ved den forgange slutrunde, og så var vi ellers klar til kamp.

Og det var særligt de to holds offensiver, der satte sit præg på opgøret fra start. Der var højt tempo, og det førte til masser af scoringer. Efter ti minutters spil kunne vi således bringe os i front 10-6.

Scoringskadencen faldt en anelse derefter, men der fortsatte med at være fuld fart over feltet. Det førte til masser af scoringer i begge ender, og mod slutningen af første halvleg var det vores nordjyske gæster, der reducerede til pausestilling på 20-19.

Efter pausen fastholdte vi de gode takter offensivt, og vi fortsatte med at spille os frem til fine chancer, som vi var gode til at udnytte.

Få minutter inden i anden halvleg havde vi udbygget føringen til fem mål, og det var også takket være Simon Gade i målet, som stod en forrygende anden halvleg med mange store redninger.

Kampbilledet forblev det samme i store dele af anden halvleg, hvor vi i størstedelen var i fin kontrol med en fornuftig føring. 

Mors-Thy reducerede dog forspringet til to mål med et kvarter igen, inden vi igen trak fra – og i slutfasen udeblev spændingen, og vi sikrede os i stedet en komfortabel sejr på 37-32.

De to point og den gode opbakning fra mere end 4.200 på lægterne var prikken over i’et efter en fantastisk weekend, der bød på to ligasejre til at åbne anden halvdel af sæsonen.

Igen i dag var vi foruden langtidsskadede Martin Larsen og Sebastian Henneberg også uden Felix Claar og Aron Pálmarsson. Det betød bl.a. at unge Christian Termansen var indlemmet i kamptruppen, og han fik sin ligadebut i slutfasen.

Dagens opgør var desuden en forsmag på semifinalen ved Santander Final4 i BOXEN 26./27. marts – du kan stadig købe billet til pokalturneringens finalestævne via dette link (husk at klikke på vores logo via linket for at sidde i Aalborg Håndbold området).

Næste opgave er på onsdag ude mod Fredericia, mens næste hjemmekamp er på lørdag mod Nordsjælland – køb din billet til denne kamp ved at klikke her. 

MatchfactsAalborg Håndbold målscorere:

Lukas Sandell 8, Kristian Bjørnsen 6, Nikolaj Læsø 6, Henrik Møllgaard 6, Sebastian Barthold 4, Jesper Nielsen 4, René Antonsen 2, Mikael Aggefors 1.Mors-Thy Håndbold målscorere:

Bjarke Christensen 9, Erik Toft 4, Mads Hoxer 4, Tim Sørensen 4, Axel Franzén 4, Kasper Lindgren 2, Lasse Pedersen 2, Marcus Midtgaard 2, Emil Hansson 1. 

 
Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 1 x 2 min.

Mors-Thy Håndbold: 3 x 2 min.Redninger:Simon Gade: 11/27 (41 %)

Mikael Aggefors: 5/21 (24 %)Rasmus Henriksen: 12/48 (25 %)Dagens tilskuertal i Sparekassen Danmark Arena var 4.212.
 

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse