MicrosoftTeams-image (3)

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal.

Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at redde et straffekast fra nordmændene i det første angreb.
Langsomt fik Arendal dog skudt hul på os, og i store dele af 1. halvleg var kampen helt lige i en tempofyldt halvleg med mange mål i begge ender.

Efter en time out i midten af 1. halvleg fik vi godt fat defensivt og straffede Arendal for deres fejl, samtidig med at Mikael Aggefors kom ind i målet og diskede op med flere gode redninger. 
Specielt ført an af Victor Kløve og Aron Pálmarsson, som scorede hhv. fire og fem mål, havde vi ingen problemer med at score på vores chancer i første halvleg. Vi kunne derfor gå til pause foran 22-18.

Efter pausen blev der skiftet ud på stort set samtlige poster, hvorfra det gode spil fortsatte, og sejren aldrig rigtig kom i fare. Der blev derfor rig mulighed for at afprøve nye konstellationer i især forsvaret, ligesom der blev spilletid til stort set alle mand – ikke mindst U19-spilleren Marinus Munk, som sammen med Mads Hoxer og en storspillende Felix Claar udgjorde bagkæden i store dele af 2. halvleg.
Kampen blev afbrudt tre minutter før tid grundet strømsvigt i arenaen, og vi vinder derfor ved stillingen 41-36 efter 57 minutter.

Vi kunne desuden glæde os over at se Jesper Nielsen tilbage på holdkortet, men som dog ikke kom i spil i dagens kamp.

Allerede i morgen skal vi i aktion igen, når Bjerringbro-Silkeborg er næste modstander i træningsturneringen. Også denne kamp vises direkte på Nordjyske.dk for alle abonnenter.

Målscorere Aalborg Håndbold:
Felix Clear 7, Aron Pálmarsson 5, Buster Juul 5, Victor Kløve 4, Mads Hoxer 4, Kristian Bjørnsen 4, René Antonsen 2, Sebastian Barthold 2, Benjamin Jakobsen 2, Lukas Sandell 2, Sebastian Henneberg 1, Henrik Møllgaard 1, Marinus Munk 1, Christian Termansen 1.

Antal redninger:
Simon Gade: 6
Mikael Aggefors 7

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 1×2 minutter
ØIF Arendal: 2×2 minutter

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Nordsjælland Håndbold Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Mads Hoxer Hangaard

Det 21-årige stortalent, der kom til Aalborg Håndbold i sommers, har forlænget sin aftale til sommeren 2026. Siden skiftet til Aalborg Håndbold fra Mors-Thy Håndbold i den forgangne sommer, er...
seb-kristian

Aalborg Håndbold forlænger med norsk fløjduo

Aalborg Håndbold forlænger kontrakten med den norske fløjduo, Sebastian Barthold og Kristian Bjørnsen, så begge nu løber indtil 30. juni 2025. Sebastian Barthold kom til klubben i 2017 og har...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Fortsat billetter til lørdagens premiere

Oplev Mikkel Hansens debut og bliv del af stemningen i Sparekassen Danmark Arena. Lørdag kl. 16.10 er Aalborg Håndbold klar til første kamp i den nye sæson i HTH Herreligaen,...