MicrosoftTeams-image (3)

Sejr i sidste spillerunde

Med kun et nederlag i anden halvdel af turneringen blev U18 puljevinder.
Hjallerup tabte i egen hule med 14 mål.
 
 
Der var lagt op til et spændende topopgør, da vores U18 drenge spillede sidste turneringskamp mod Hjallerup i Hjallerup.
Inden kampen var vi placeret på en første plads med 16 point. HF Mors 2 havde på anden pladsen 15 point, medens Hjallerup med 13 point var nummer tre.
Skulle vi vinde puljen, krævede det således en sejr over Hjallerup.
 
Selvom vi startede kampen bedst med at bringe os foran med 0-2, fik hjemmeholdet med tre scoringer i træk bragt sig foran med 4-3.
Denne tendens med at det var Hjallerup, der var i front, holdt i de første ca. 20 minutter. I denne periode spillede HIerne effektivt og klogt, samtidig med at vores forsvar ikke var helt oppe i rette gear. Da vi samtidig spillede lidt for langsomt i angrebsspillet, var det hjemmeholdet, der var i den styrende rolle.
 
Da haluret viste 20.31 fik vi endelig fat i Hjallerup med en udligning til 13-13.
Ganske vist kom Hjallerup foran med 14-13, men fem scoringer i træk af vores spillere, samtidig med at der blev lukket af i forsvaret, bevirkede, at vi kunne gå til pausen med en føring på 14-18.
 
De første to scoringer i starten af anden halvleg var også til os. 
Herefter reducerede hjemmeholdet en enkelt gang, inden vores skyttere med fire mål skaffede os foran med 15-24. På dette tidspunkt var der spillet ca. 10 minutter, og kampen var i realiteten afgjort. Det var kun et spørgsmål om sejrens størrelse. 
 
I de næste ca. 10 minutter skiftedes de to hold til at score.
Fra stillingen 23-31 lykkedes det os at holde Hjallerup fra at score i knap fem minutter.
Da vi i den samme periode scorede seks mål, viste måltavlen herefter 23-37.
I resten af kampen scorede hvert hold tre mål.
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Praktiske informationer til torsdag aftens Champions League-kamp

Bliv klædt på til aftenens kamp med praktiske informationer om opgøret mod Paris Saint-Germain. Billetter Kampen er helt udsolgt. Skulle enkelte billetter blive frigivet fra sæsonkortholdere eller samarbejdspartnere vil de...

Håndbold i verdensklasse