pokaler_header_new

Sejr og fortsat ubesejret på hjemmebane

Aftenens kamp mod Mors-Thy Håndbold endte med sejr på 27-25 efter pauseføring på 16-15, og vi er dermed fortsat ubesejret på hjemmebane i Primo Tours Ligaen.

Dagens gæster kæmpede for vigtige point i slutspilskampen, mens vi ønskede at revanchere os for vores hidtil eneste liganederlag i indeværende sæson samt fastholde vores status som ubesejret på hjemmebane.

Indledningen på opgøret var en tæt affære, men det var Mors-Thy mandskabet, som først fik skabt sig et lille hul.

Det fik Stefan Madsen til at tage timeout efter 20 minutters spil ved stillingen 9-11. Det var med til at vende rundt på tingene.

Vi fik bedre fat i forsvaret, hvor der kom mere bid i tacklingerne. Det var med til at give os en pauseføring på 16-15.

Efter pausen kom vi godt ud, og vi fik udbygget forspringet til fire scoringer. En scoringspause på knap ti minutter gav dog gæsterne muligheden for at udligne til 23-23.

I den afgørende fase viste vi den nødvendige koldblodighed og kynisme, og vi kunne hive sejren i land på 27-25.

I kampens slutfase blev der også spilletid til Knud Ronau, der dermed fik sine første ligaminutter i benene denne sæson.

Med sejren fastholder vi dermed vores stime som ubesejret på hjemmebane i Primo Tours Ligaen, hvor vi nu har hentet ti sejre og spillet to uafgjorte.
 

MATCHFACTS:
 
Målscorere for Aalborg Håndbold:
Ómar Ingi Magnússon 6, Magnus Saugstrup 6, Mishels Liaba 5, Mark Strandgaard 4, Buster Juul 3, Henrik Møllgaard 2, Tobias Ellebæk 1.

Målscorere for Mors-Thy Håndbold:
Marcus Dahlin 6, Frederik Tilsted 5, Emil Bergholt 4, Bjarke Christensen 3, Jens Dolberg 2, Jacob Hessellund 2, Mads Hoxer 1, Jonas Gade 1, Lasse Pedersen 1. 

Redninger:
Kristian Sæverås: 6/16 (38 %)
Mikael Aggefors: 7/21 (33 %)

Søren Pedersen: 9/26 (35 %)
Nicklas Graugaard: 1/8 (13 %)

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.
Mors-Thy Håndbold: 2 x 2 min. 

Dagens dommere var Per Olesen & Claus Gramm Pedersen. 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...