pokaler_header_new

Sejr over Aarhus

Det blev en meget målrig kamp, da Aalborg Håndbolds U18 håndboldspillere tog imod Aarhus Håndbold. I Klarup hallen blev der scoret ikke færre end 67 mål fordelt med 38 til hjemmeholdet, medens gæsterne scorede 30 gange.

Som i det første opgør mellem de to klubber i Aarhus for en måned siden var der igennem hele kampen stor jævnbyrdighed.I de første 10 minutter skiftedes de to hold til at score. Herefter lykkedes det gæsterne at komme foran med to mål, men vores spillere kom tilbage i kampen med fire mål i træk. På dette tidspunkt var der spillet godt 15 minutter og måltavlen viste 10-8. Aarhus reducerede, inden vi med fire mål kom foran med 14-9 efter ca 20 minutter.

I resten af halvlegen bevarede vi føringen og kunne derfor gå til pausen med stillingen 18-14.Vi startede anden halvleg lykkedes det os at komme yderligere foran med to mål. Efter seks minutter viste måltavlen 22-16.

Aarhus ændrede taktik med en offensivt 4-2 opdækning, hvilket gav fire mål i træk, og der blev igen fornyet spænding med en stilling på 22-20.

I de næste syv minutter scorede vi syv mål, medens Aarhus drengene kun passerede vores målmand en gang.

På dette tidspunkt var vi foran med 29-21.

I resten af kampen bevarede vi den solide føring, og kunne derfor forlade banen med en sikker sejr på 38-30.Stillingen er nu den at Skanderborg fører rækken med 10 point for 5 kampe. Herefter følger Randers med 6 point for 6 kampe. Kolding har på 3. pladsen 5 point for 5 kampe, medens vi på 4. pladsen følger med 4 point også for 5 kampe. Sidst ligger Århus med 1 point for 5 kampe.

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...