MicrosoftTeams-image (3)

Sejr over Aarhus

Det blev en meget målrig kamp, da Aalborg Håndbolds U18 håndboldspillere tog imod Aarhus Håndbold. I Klarup hallen blev der scoret ikke færre end 67 mål fordelt med 38 til hjemmeholdet, medens gæsterne scorede 30 gange.

Som i det første opgør mellem de to klubber i Aarhus for en måned siden var der igennem hele kampen stor jævnbyrdighed.I de første 10 minutter skiftedes de to hold til at score. Herefter lykkedes det gæsterne at komme foran med to mål, men vores spillere kom tilbage i kampen med fire mål i træk. På dette tidspunkt var der spillet godt 15 minutter og måltavlen viste 10-8. Aarhus reducerede, inden vi med fire mål kom foran med 14-9 efter ca 20 minutter.

I resten af halvlegen bevarede vi føringen og kunne derfor gå til pausen med stillingen 18-14.Vi startede anden halvleg lykkedes det os at komme yderligere foran med to mål. Efter seks minutter viste måltavlen 22-16.

Aarhus ændrede taktik med en offensivt 4-2 opdækning, hvilket gav fire mål i træk, og der blev igen fornyet spænding med en stilling på 22-20.

I de næste syv minutter scorede vi syv mål, medens Aarhus drengene kun passerede vores målmand en gang.

På dette tidspunkt var vi foran med 29-21.

I resten af kampen bevarede vi den solide føring, og kunne derfor forlade banen med en sikker sejr på 38-30.Stillingen er nu den at Skanderborg fører rækken med 10 point for 5 kampe. Herefter følger Randers med 6 point for 6 kampe. Kolding har på 3. pladsen 5 point for 5 kampe, medens vi på 4. pladsen følger med 4 point også for 5 kampe. Sidst ligger Århus med 1 point for 5 kampe.

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse