MicrosoftTeams-image (3)

Sejr på et mål i gyser-kamp i Brasilien – fem mål af Hald

Der var drama til sidste sekund, da det danske U 21-landshold med Simon Hald, Christian og Magnus Saugstrup på banen og Stefan Madsen på trænerbænken i nat dansk tid mødte Korea i den anden kamp ved VM i Brasilien.

Anfører Hald og co. hev en sejr på 28-27 hjem efter at have været bagud 13-10 ved pausen. De hurtige koreanere spillede teknisk håndbold på højt niveau og gav danskerne problemer. Samtidig lavede danskerne en del tekniske fejl, og det betød, at Korea var foran 13-10 ved pausen.

Danskerne kæmpede flot videre, selv om de var bagud langt ind i 2. halvleg. Vi kom foran med et enkelt mål og trak det længste strå i en meget hektisk afslutning, der bl.a. bød på en flot scoring af Christian Jensen, hans eneste mål i kampen.

Simon Hald spillede samtlige 60 minutter i forsvar og angreb og scorede fem mål. Magnus Saugstrup spillede også en del i både forsvar og angreb, og på et tidspunkt spillede både Hald og Saugstrup i angrebet.

Der var stor jubel over den danske sejr – ikke mindst hos de 21 familiemedlemmer, der er med i Brasilien, heriblandt flere aalborgensere.

Næste kamp er mod Algeriet – natten til fredag dansk tid.

20231123_Veszprem-Celje_17_Lukas_Sandell

Værd at vide om Telekom Veszprém HC

Bliv klogere på torsdagens ungarske modstander i Champions League kvartfinalen. Vidste du således at… Telekom Veszprém besejrede i fredags på hjemmebane den mangeårige ærkerival Pick Szeged 36-27 i topopgøret i...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...

Håndbold i verdensklasse