MicrosoftTeams-image (3)

Sejr på ét mål over Skjern i en fantastisk tæt herrefight

Vi måtte hele følelsesregistret igennem, før vi trak os sejrrigt ud af første semifinale mod Skjern med 27-26 efter føring på 14-12 ved pausen.

I et kvarter i første halvleg spillede vi sæsonens bedste håndbold og kørte de grønne fra Skjern baglæns ud af Gigantium. Fra 3-3 efter ni minutter, til 10-3 og 11-5 efter 17 minutter.  Vi fortsatte til 14-7 efter 22 minutter.

Stærkt forsvarsspil efterfulgt af tempo frem af banen og flotte scoringer af Mads Mensah, Håvard Tvedten og Johan Jakobsson. Det lovede godt for udfaldet af kampen, men så fusede festen ud. Vi scorede ikke i de sidste otte minutter af 1. halvleg og tabte perioden 5-0. 14-12 ved pausen.

Alt var åbent før 2. halvleg. Vi holdt føringen på to mål til 18-16 efter seks minutter, men kun tre minutter senere var Skjern foran 19-18, og de havde lettest ved at komme til scoringer. Det var dog ikke os mod Skjern, men os mod Henrik Møllgaard, der scorede mål på stribe på en dag, hvor vores keepere ikke havde ret mange redninger.

Skjern holdt føringen indtil 25-23 med ni minutter igen, men vi fik lukket bedre af i forsvaret, og Skjern missede to straffekast i slutminutterne. Først skød Henrik Møllgaard over målet, og derefter klarede Ole Erevik lobbet fra Lasse Mikkelsen.

På flot moral og kampgejst hev vi den hjem til sidst. Via 26-26 scorede Mads Mensah kampens sidste mål med to minutter tilbage.

Vi tager sejren med til returkampen i Skjern næste søsndag kl. 17.05, hvor det er helt åbent, hvem der tager stikket hjem og kommer i DM-finalen.

Top-underholdning på en søndag eftermiddag i Gigantium. Et talstærkt hjemmepublikum i rødt bakkede fantastisk op og blev vidne til en kamp, der bød på alt det, vi forventer på dette niveau.

Spænding, dramatik og håndbold i verdensklasse.

Santander CUP kvartfinale Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold Foto: Henrik Hansen

Stefan: Vi har ikke opnået noget som helst endnu

Cheftræner Stefan Madsen forventer en spændende kamp, når det søndag aften gælder Mors-Thy Håndbold på udebane til fjerde slutspilskamp. Starten på slutspillet har været endog rigtig god for Aalborg Håndbold,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...

Håndbold i verdensklasse