MicrosoftTeams-image (3)

Sejr påkrævet i Ungarn efter defensivt kollaps mod Zaporozhye

Efter et klart nederlag på 36-30 til ukrainske HC Motor Zaporozhye skal der en overraskelse af de store til næste søndag i Szeged i Ungarn, hvis vi skal videre til 1/8-finalerne i Champions League.

Situationen er nu den, at fire hold er a point med seks point før sidste spillerunde, hvor to af holdene, Dunkerque og Kadetten Schaffhausen mødes indbyrdes. Zaporozhye skal til Kielce, og vi spiller søndag kl. 19.00 i Ungarn.

Vi kunne have sikret 1/8-finalen med en sejr eller uafgjort i dag, men efter et defensivt kollaps i 60 minutter og deraf følgende meget få redninger af vores to keepere,  gav vi os selv dårlige odds mod et fysisk stærkt og klogt spillende ukrainsk mandskab.

Vi fik en dårlig start på kampen, hvor veterankeeper, Stochl, lukkede af, men mod slutningen af halvlegen kom vi flot igen angrebsmæssigt og gik til pausen med 16-16.

Den medvind, vi havde i slutningen af 1. halvleg, skiftede hurtigt retning, og igen kom vi bagud. Nu med fire-fem og seks mål. Vi havde kontakt ved 30-29 til Zaporozhye med syv minutter igen, men så fik Martin Larsen en to minutters udvisning. Så var det slut. Efter en række tekniske fejl og misforståelser i angrebet, blev vi løbet over til sidst, så Zaporozhye kunne fortjent juble over en sejr på 36-30.

Dermed slutter vi puljen uden sejr på hjemmebane. Vi har kun fået et enkelt point ud af 10 mulige på egen bane, og det er forkalringen på, at vi står med dårlige kort på hånden, inden kampen næste søndag.

Intet er dog umuligt, inden de 60 minutter i Szeged er spillet, og vi går selvfølgelig efter sejren. Vi har tidligere overrasket på vanskelige udebaner i Champions League, så hvorfor ikke også på søndag.

Forinden venter en vanskelig udekamp i Boxer Herreligaen på onsdag i Silkeborg, hvor vi møder BSV, der er avanceret til rækkens tredjeplads – fem point efter os på andenpladsen.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse