pokaler_header_new

Sejr vil sikre semifinaleplads

To point i tirsdagens opgør med kampstart kl. 18.30 vil betyde, at vi kan booke en plads i semifinalen. Det bliver dog ikke nogen nem opgave, når vi skal op mod vores onde ånd de seneste sæsoner fra TTH Holstebro.

De tre seneste slutspilskampe har vi trukket os sejrrigt ud af, og vi topper dermed puljen med 7 point. Lige i hælene på os har vi både Skjern Håndbold og netop TTH Holstebro, der begge har 6 point. Sidste hold i puljen er Århus Håndbold, der dog har udspillet sin rolle i kampen om videre avancement.

Alle hold har to kampe tilbage, og vi går altså for alvor ind i den afgørende fase. Det tydeliggøres i den grad af, at vi med en sejr på hjemmebane tirsdag kan sikre os en semifinaleplads.

Vores vestjyske modstander har samtidigt også alt at spille for. Med en sejr vi de sætte sig selv i en god position til at booke en billet videre. Der er derfor på mange måder lagt op til et håndbolddrama af de helt store.

Læg dertil en Jutlander Bank Arena, som uden tvivl kommer til at nærme sig kogepunktet, og så har du alle ingredienserne til et gigantisk håndboldbrag.

Traditionelt set har vi det svært mod tirsdagens gæster. De seneste sæsoner har de haft det indbyrdes overtag, og vi skal tilbage til oktober 2015, før vi har hentet den seneste sejr mod TTH Holstebro.

Men dette er vi yderst opsatte på at ændre tirsdag. Spillerne kommer med god selvtillid ovenpå tre sejre på stribe i tre kampe med masser af gode tendenser. Derudover kommer drengene på banen til at have et talstærkt hjemmepublikum i ryggen, og i fællesskab skal vi alle jagte en sejr og dermed en semifinaleplads tirsdag aften.

Der er kun meget få ledige billetter til braget, og du skal dermed være hurtig for at sikre dig din plads i hallen.

Kampen starter kl. 18.30, og billetten kan fortsat sikres lige her.
 

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...