MicrosoftTeams-image (3)

Sejren hevet hjem mod SønderjyskE – dårlig 1. halvleg.

1. halvleg: Dumpet. 2. halvleg: Bestået.

Nok til sejr på 28-24 over SønderjyskE, men det holdt hårdt. Revanche for nederlaget i sidste uge i Sønderborg og to vigtige point på kontoen, så vi fortsat er på andenpladsen i Boxer Herreligaen.

Kampen var tæt i begyndelsen. Til 4-4, hvorefter vi kom foran 6-4 efter et kvarters spil. Så faldt vi sammen i både forsvar og angreb, og Sønderjyske bragte sig foran 7-6 på kun to minutter. De næste 10 minutter tabte vi 5-0, så vi var bagud 12-7, inden vi gik til pausen bagud 13-9.  Tekniske fejl på stribe, forkerte beslutninger og generelt usammenhængende spil.

Der var meget at tale om i pausen, men det hjalp, selv om SønderjyskE bevarede en føring på tre mål til 16-13 efter syv minutter. Vi fik bedre fat i forsvaret, Westphal fik flere redninger, mere tempo i angrebsspillet og frem for alt færre fejl og direkte mod mål.

Christian Jensen fik endelig gang i scoringen med tre mål fra højre fløj, Håvard Tvedten var flyvende i både kontraer og det almindelige angrebsspil, og Slundt og Berggren fik gang i scoringerne. Første udligning ved 19-19 efter 16 minutter.

Fra 21-21 med 11 minutter igen afgjorde vi kampen med fire scoringer på stribe, og med en føring på 25-21 med fem minutter igen, var der igen ro på i Aalborg-lejren. Der var ikke mere i SønderjyskE, og vi sikrede os to fortjente point – trods den dårlige 1. halvleg.

God moral, da det gjaldt, og noget positivt at tage med til den meget vigtige Champions League-kamp mod Dunkerque på søndag kl. 16.50 i Gigantium.

 

end of season sale

End-of-season-sale er nu i gang!

Gør et kup på en lang række merchandise-produkter på vores store udsalg! Klik forbi webshoppen med det samme og spar på alle disse produkter MH24-puden – førpris 199 kr., nu...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...

Håndbold i verdensklasse