pokaler_header_new

Sejren hevet hjem mod SønderjyskE – dårlig 1. halvleg.

1. halvleg: Dumpet. 2. halvleg: Bestået.

Nok til sejr på 28-24 over SønderjyskE, men det holdt hårdt. Revanche for nederlaget i sidste uge i Sønderborg og to vigtige point på kontoen, så vi fortsat er på andenpladsen i Boxer Herreligaen.

Kampen var tæt i begyndelsen. Til 4-4, hvorefter vi kom foran 6-4 efter et kvarters spil. Så faldt vi sammen i både forsvar og angreb, og Sønderjyske bragte sig foran 7-6 på kun to minutter. De næste 10 minutter tabte vi 5-0, så vi var bagud 12-7, inden vi gik til pausen bagud 13-9.  Tekniske fejl på stribe, forkerte beslutninger og generelt usammenhængende spil.

Der var meget at tale om i pausen, men det hjalp, selv om SønderjyskE bevarede en føring på tre mål til 16-13 efter syv minutter. Vi fik bedre fat i forsvaret, Westphal fik flere redninger, mere tempo i angrebsspillet og frem for alt færre fejl og direkte mod mål.

Christian Jensen fik endelig gang i scoringen med tre mål fra højre fløj, Håvard Tvedten var flyvende i både kontraer og det almindelige angrebsspil, og Slundt og Berggren fik gang i scoringerne. Første udligning ved 19-19 efter 16 minutter.

Fra 21-21 med 11 minutter igen afgjorde vi kampen med fire scoringer på stribe, og med en føring på 25-21 med fem minutter igen, var der igen ro på i Aalborg-lejren. Der var ikke mere i SønderjyskE, og vi sikrede os to fortjente point – trods den dårlige 1. halvleg.

God moral, da det gjaldt, og noget positivt at tage med til den meget vigtige Champions League-kamp mod Dunkerque på søndag kl. 16.50 i Gigantium.

 

681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...
rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...