pokal header web

Sejrsstimen skal fortsættes i egen hule

I morgen står der igen ligahåndbold på programmet i Jutlander Bank Arena efter knap en måneds pause. Denne gang er det Skanderborg Håndbold, der kommer på besøg, og når startfløjtet lyder kl. 19.30, jagter vi den syvende ligasejr på stribe.

Sæsonen har hidtil budt på otte betydende hjemmekampe – alle er endt med sejr. Og med vores trofaste hjemmepublikum i ryggen går vi efter nummer ni i morgen.

I det hele taget er vi inde i en god stime i Herre Håndbold Ligaen. De seks seneste kampe er alle endt med sejr, og det har sendt os op på ligaens førsteplads med tre point ned til de nærmeste forfølgere.

En god periode har morgendagens gæster også været inde i. De har overrasket positivt i denne sæson, og Skanderborg indtager femtepladsen – senest med en flot sejr over Bjerringbro-Silkeborg.

I starten af sæsonen tørnede vi sammen i Skanderborg, hvor vi kunne rejse hjem med en sejr på fire mål. Vi fik dermed brudt en ond spiral mod skanderborgenserne, der inden det havde vundet de tre seneste indbyrdes opgør.

Der venter altså et spændende opgør i morgen mellem to af ligaens varmeste mandskaber. Og gæsterne vil uden tvivl være indstillet på at byde os op til dans.

Med Jutlander Bank Arena i ryggen er der dog kun én ting, der tæller, når startfløjtet lyder i morgen – og det er en sejr!

Mere end 4.000 har allerede sikret sig sin billet til kampen, og vi kan dermed utvivlsomt se frem til god opbakning fra lægterne, når førstepladsen og forspringet til forfølgerne skal forsvares.

Kampen starter kl. 19.30, og du kan fortsat sikre dig din billet til kampen lige her.
 

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse