MicrosoftTeams-image (3)

Sejrsstimen skal fortsættes i egen hule

I morgen står der igen ligahåndbold på programmet i Jutlander Bank Arena efter knap en måneds pause. Denne gang er det Skanderborg Håndbold, der kommer på besøg, og når startfløjtet lyder kl. 19.30, jagter vi den syvende ligasejr på stribe.

Sæsonen har hidtil budt på otte betydende hjemmekampe – alle er endt med sejr. Og med vores trofaste hjemmepublikum i ryggen går vi efter nummer ni i morgen.

I det hele taget er vi inde i en god stime i Herre Håndbold Ligaen. De seks seneste kampe er alle endt med sejr, og det har sendt os op på ligaens førsteplads med tre point ned til de nærmeste forfølgere.

En god periode har morgendagens gæster også været inde i. De har overrasket positivt i denne sæson, og Skanderborg indtager femtepladsen – senest med en flot sejr over Bjerringbro-Silkeborg.

I starten af sæsonen tørnede vi sammen i Skanderborg, hvor vi kunne rejse hjem med en sejr på fire mål. Vi fik dermed brudt en ond spiral mod skanderborgenserne, der inden det havde vundet de tre seneste indbyrdes opgør.

Der venter altså et spændende opgør i morgen mellem to af ligaens varmeste mandskaber. Og gæsterne vil uden tvivl være indstillet på at byde os op til dans.

Med Jutlander Bank Arena i ryggen er der dog kun én ting, der tæller, når startfløjtet lyder i morgen – og det er en sejr!

Mere end 4.000 har allerede sikret sig sin billet til kampen, og vi kan dermed utvivlsomt se frem til god opbakning fra lægterne, når førstepladsen og forspringet til forfølgerne skal forsvares.

Kampen starter kl. 19.30, og du kan fortsat sikre dig din billet til kampen lige her.
 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp som Thomas Arnoldsen i sær ser frem til mod sin tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse