pokal header web

Sejrsstimen stoppet

Vi måtte her til aften se os slået 25-29 af Skanderborg Håndbold hjemme i Jutlander Bank Arena, og efter otte hjemmesejre i streg må vi derfor sande, at sæsonens første nederlag på hjemmebane er en realitet.
På intet tidspunkt havde vi føringen i aftenens kamp, og vi var generelt hele tiden et lille skridt eller to efter dagens gæster. Af flere omgange var vi lige ved at lukke hullet mod slutningen, men en manglende skarphed blev altafgørende i dag.
Fra start var der masser af dramatik. Enkelte af de knap 4.000 tilskuere var stadig ved at finde sit sæde, da Skanderborg fik sin første udvisning. Samtidigt måtte Kristian Sæverås forlade kampen med en blødende hånd efter en flænge – begge ting indenfor opgørets første minut.
Det tidlige overtal fik vi dog ikke omsat til overtag i kampen. Tværtimod var det udeholdet, der kom bedst fra start, og efter syv minutter var de i front 2-5.
Overtaget fortsatte med at være i hænderne på Skanderborg, og vi manglede fart og kvalitet i mange af de ting, vi lavede på banen.
Efter at have været nede med fire undervejs i første halvleg fik vi dog barberet forspringet ned på to mål til pausen ved stillingen 11-13.
Da vi kom ud fra omklædningsrummet, havde vi i perioder bedre flow i spillet og fik til tider lukket godt af forsvarsmæssigt.
Det gav os muligheden for at udligne og flere gange spille os helt tæt på. Symptomatisk for aftenen så manglede den nødvendige skarphed og kvalitet dog, da det spidsede til. Og vi må erkende, vi ikke var dygtige nok og se et fortjent nederlag i øjnene.
I slutfasen var vi nødt til at satse alt, og gæsterne trak derfor yderligere fra til slut og hev sejren hjem på 25-29. Det endte dermed i en skuffende aften, hvor vi måtte se vores sejrsstime på seks ligakampe blive brudt – og samtidigt indkassere sæsonens første pointtab hjemme i Jutlander Bank Arena, der ellers gjorde sit med en flot opbakning til drengene.
Aftenens eneste lyspunkt er, at vi fortsat ligger nummer 1 – nu med et point ned til GOG på andenpladsen. Vi har heldigvis muligheden for at komme tilbage på rette kurs allerede lørdag, når turen går til Nordsjælland for at forsvare førstepladsen.

MATCHFACTS:
 

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Andreas Holst 8, Sebastian Barthold 5, Magnus Saugstrup 4, Janus Smarason 2, Mark Strandgaard 2, Ómar Ingi Magnússon 1, Tobias Ellebæk 1, Jesper Meinby 1, Henrik Møllgaard 1.

Målscorere for Skanderborg Håndbold:
Mathias Bitsch 10, Cornelius Kragh 5, Morten Balling 4, Jonas Samuelsson 3, Kristian Bonefeld 2, Nikolaj A. Nielsen 2, Lars Skaarup 1, Mads Honoré 1, Marcus Mørk 1.

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.
Skanderborg Håndbold: 5 x 2 min.

Dagens dommere var Mads Dahl Hermann og Jesper Madsen.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 3.942.

Mads HOXER HANGAARD, Final - Aalborg Håndbold vs Barça, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Hoxer hoppede højt i Champions League

Mads Hoxer har fået mange skulderklap for sine præstationer i den forløbne sæson, og med hensyn til Champions League viser tørre tal, at vores 23-årige højre back har fået et...
Mikkel HANSEN, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Sidste chance for at byde på Champions League-trøjer

Auktionen på spillernes kampbrugte trøjer fra Champions League og Final4 i Køln slutter kl. 20.00 søndag. Den vildeste Champions League-sæson i Aalborg Håndbolds historie er netop overstået – og nu...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Ribe-Esbjerg HH  Foto: Henrik Hansen

Wiesmach skubber Lennartsson ud af top 10

Fløjspilleren er ny mand på listen over spillere med flest kampe i Aalborg Håndbolds historie. Da publikumsyndlingen Jan Lennartsson i 2013 stoppede i Aalborg Håndbold – og samtidig stoppede sin...

Håndbold i verdensklasse