MicrosoftTeams-image (3)

Sejrssultne fynboer på besøg i Jutlander Bank Arena lørdag

Mens vi har præsteret stabilt med fem sejre i fem kampe i 888ligaen, er det anderledes med lørdagens modstandere i Jutlander Bank Arena, GOG, sidste sæsons bronzevindere. De er noteret for to sejre og tre nederlag og kommer dertil til Aalborg på lørdag for at rette op på de svingende præstationer i sæsonåbningen.

GOG indledte med at tabe 39-17 på hjemmebane til Mors-Thy og dernæst nederlag på 32-27 i Skjern. Så blev det til to sejre over TTH Holstebro på 25-23 og 30-29 i Aarhus, mens hjemmekampen mod Tønder blev tabt 29-27.

Vi plejer normalt at spille meget tætte opgør med GOG, der i denne sæson har et stærkt norsk islæt med fire norske landsholdsspillere i den normale startopstilling: Målmanden Espen Christensen, venstre fløjen Magnus Jøndal, playmakeren Gøran Johannesen og stregspilleren Henrik Jakobsen. Jøndal og Johannesen er nye i truppen sammen med blandt andre veteranen Torsten Laen, der er tilbage i barndomsklubben.

Desuden er højre backen Niclas Kirkeløkke tilbage efter flere sæsoners skadesproblemer. GOG er fortsat stærk i kontrasspillet, og Lasse Kronborg er den rutinerede playmaker, der tager taktstokken, når det er nødvendigt. Unge Lasse Møller, der er udset til at erstatte Minik Dahl Høegh og skadede Andreas Holst er også tilbage på holdet, og ham skal der holdes et vågent øje med på lørdag.

Aron Kristanssons tropper vil gøre alt for at fortsætte de gode takter og fastholde placeringen i toppen, men det kræver 60 minutters koncentreret spil og ikke mindst fight på samme niveau, som vi har set hidtil.

Venstre fløjen Stefan Sigurmannsson er fortsat ude med en fiberskade i det ene lår.

Der forventes igen mange tilskuere på lægterne i Jutlander Bank Arena, og dagens kampsponsor, Aalborg Varme, sørger for flotte røde trøjer til alle tilskuere, så vi får hallen klædt i rødt. Der tages dog højde for udgåede størrelser ved udleveringen.

Kampen spilles lørdag kl. 16.10 og dømmes af Jakob Hansen og Kasper Kolstrup Møller.

jannick-green

Jannick Green: Knald eller fald kamp

Photo credits: PSG PHOTO I en tæt pulje spår den tidligere Aalborg-målmand kampen til at blive en knald eller fald-kamp for både Aalborg og PSG i jagten på en top...
Merch webshop opslag

Vi fejrer 1. søndag i advent på webshoppen

Hele første søndag i advent kan du få fri fragt på webshoppen når du bestiller for 200 kroner eller mere. Har du endnu ikke sikret dig julegaverne, så har du...
Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...

Håndbold i verdensklasse