MicrosoftTeams-image (3)

Selvtilliden i top før kampen mod Lemvig-Thyborøn på lørdag

Efter tre sejre på stribe er selvtilliden i top i vores trup op til lørdagens hjemmekamp i Gigantium mod Lemvig-Thyborøn.  Først liga-sejr over Skanderborg, dernæst sejr i Champions League over HC Motor Zaporozhye og i onsdags pokalsejr i Sønderjyske, der sendte os i Final4.
 
Lemvig-Thyborøn er tilbage i ligaen efter et par sæsoners fravær og har klaret sig flot med fem point – alle sikret på hjemmebane. Det er blevet til sejre over Skanderborg Håndbold og senest en overraskende sejr mod Team Tvis Holstebro. Desuden uafgjort mod Odder Håndbold.
 
Vi er klar til at påtage os favoritrollen på lørdag i en kamp, der skal give to point for at afstanden til KIF Kolding København på førstepladsen ikke bliver for stor. Vi skal være forberedte på, at vi møder et hold, der kæmper til sidste fløjt og byder på en god blanding af fight, rutine og talent.

I målet hos Lemvig får cheftræner Jesper Jensen lejlighed til at hilse på en “gammel” holdkammerat fra Skjern, Jonas Degnbol, 38 år, der har spillet flere sæsoner i Århus Håndbold og i Drammen i Norge. En anden rutineret herre er playmaker Jakob Thoustrup, 33 år, tidligere Team Tvis Holstebro og Århus Håndbold. 

Talentet hos Lemvig udgøres bl.a. af fire spillere, der er med i U 21-landsholdstruppen, der mødes til træning i næste uge: Venstre back og topscorer Andreas Holst Jensen, playmaker Mathias Damgaard, højre back Jonas Gade og stregspilleren Sebastian Thor. På fløjene desuden hurtige og dygtige spillere i Søren Nørgaard og Nicolaj Danefeld.

Holdets træner er Arne Damgaard, tidligere cheftræner hos Mors-Thy Håndbold, og i mange år assistenttræner i Team Tvis Holstebro.

Cheftræner Jesper Jensen har endnu ikke klarhed over, om han har flere spillere til rådighed end i SønderjyskE onsdag aften. Holdet træner fredag i Gigantium.

Kampen spilles lørdag kl. 17.00 og dømmes af Daniel Krause-Kjær og Nicklas Mark Pedersen.

 
 
 

end of season sale

End-of-season-sale er nu i gang!

Gør et kup på en lang række merchandise-produkter på vores store udsalg! Klik forbi webshoppen med det samme og spar på alle disse produkter MH24-puden – førpris 199 kr., nu...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...

Håndbold i verdensklasse