pokaler_header_new

Semifinaledrømmen lever efter sikker sejr over Århus Håndbold

Drømmen om en plads i semifinalerne lever efter en sikker sejr på 29-24 over Århus Håndbold foran imponerende 4.227 tilskuere i Jutlander Bank Arena. Vi førte 17-11 ved pausen, og sejren blev primært skabt på en helt igennem godkendt 1. halvleg.

Godt spil af Palicka i målet, solidt forsvarsspil, tempofyldt angrebsspil og god udnyttelse af de chancer, vi spillede os til.

Kampen var tæt til 6-6, og derfra trak vi fra til 14-9, og fra 14-11 scorede vi halvlegens tre sidste mål til 17-11. Det var ikke mindst glædeligt at se Christian Jensen udnytte sine chancer 100 procent fra højre fløj. Det blev til tre mål på tre forsøg før pausen, og han fortsatte stilen i 2. halvleg med yderligere tre mål, heriblandt et på langskud.

Netop Christian Jensen gjorde det til 18-11 på første angreb efter pausen, og derfra byttede vi mål frem til 21-15 efter knap syv minutter. Så fik vi den obligatoriske krise i spillet i både angreb og forsvar. Dårligt timede afslutninger, brændt straffekast, og hurtige scoringer imod os i den anden ende af banen.

Vi scorede ikke i ni minutter, og Århus Håndbold kom på 21-19 med 16 minutter igen. René Antonsen og Martin Larsen scorede vigtige mål til 23-19, og så var vi i gang igen. Derfra så vi os ikke tilbage. Der var ikke mere i Henrik Hansen og co. Det lykkedes Palicka at score sit første mål i Aalborg-trøjen, da han scorede til 27-22.

Sejr og forløsning. Vi har nu fem point – det samme som KIF Kolding København og GOG, der mødes i morgen. Vi mangler to vanskelige udekampe – på søndag i Brøndby-Hallen mod KIF Kolding København og på onsdag i GOG.

Det er to finaler, der venter. Kravet er sandsynligvis to sejre, da vi ikke kan tåle at stå lige med de to øvrige hold, fordi de sluttede bedre end os i grundspillet. Med kun to point i bunden af puljen ser Århus Håndbold ud til at have udspillet sine chancer.

arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...
flodman-profil

Andreas Flodman fuldender trekløveret fra Alingsås

Der var én, der var to, og nu er der tre spillere i Aalborg Håndbolds trup, der kommer fra den samme svenske klub, Alingsås. Først kom Mikael Aggefors i 2016,...
681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...