MicrosoftTeams-image (3)

Semifinaledrømmen lever efter sikker sejr over Århus Håndbold

Drømmen om en plads i semifinalerne lever efter en sikker sejr på 29-24 over Århus Håndbold foran imponerende 4.227 tilskuere i Jutlander Bank Arena. Vi førte 17-11 ved pausen, og sejren blev primært skabt på en helt igennem godkendt 1. halvleg.

Godt spil af Palicka i målet, solidt forsvarsspil, tempofyldt angrebsspil og god udnyttelse af de chancer, vi spillede os til.

Kampen var tæt til 6-6, og derfra trak vi fra til 14-9, og fra 14-11 scorede vi halvlegens tre sidste mål til 17-11. Det var ikke mindst glædeligt at se Christian Jensen udnytte sine chancer 100 procent fra højre fløj. Det blev til tre mål på tre forsøg før pausen, og han fortsatte stilen i 2. halvleg med yderligere tre mål, heriblandt et på langskud.

Netop Christian Jensen gjorde det til 18-11 på første angreb efter pausen, og derfra byttede vi mål frem til 21-15 efter knap syv minutter. Så fik vi den obligatoriske krise i spillet i både angreb og forsvar. Dårligt timede afslutninger, brændt straffekast, og hurtige scoringer imod os i den anden ende af banen.

Vi scorede ikke i ni minutter, og Århus Håndbold kom på 21-19 med 16 minutter igen. René Antonsen og Martin Larsen scorede vigtige mål til 23-19, og så var vi i gang igen. Derfra så vi os ikke tilbage. Der var ikke mere i Henrik Hansen og co. Det lykkedes Palicka at score sit første mål i Aalborg-trøjen, da han scorede til 27-22.

Sejr og forløsning. Vi har nu fem point – det samme som KIF Kolding København og GOG, der mødes i morgen. Vi mangler to vanskelige udekampe – på søndag i Brøndby-Hallen mod KIF Kolding København og på onsdag i GOG.

Det er to finaler, der venter. Kravet er sandsynligvis to sejre, da vi ikke kan tåle at stå lige med de to øvrige hold, fordi de sluttede bedre end os i grundspillet. Med kun to point i bunden af puljen ser Århus Håndbold ud til at have udspillet sine chancer.

BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...

Håndbold i verdensklasse