MicrosoftTeams-image (3)

Semifinaleklar efter dramatisk sejr

Med en sejr på 27-23 i dagens udekamp mod Fredericia er vi sikret en plads i HTH Herreligaens semifinale.

Det krævede dog hård fight i en kamp, der i store perioder var præget mere af høj intensitet end flot og poleret spil.

Fredericia havde udspillet sin rolle i jagten på en semifinaleplads allerede inden dagens kamp, men de spillede alligevel friskt til fra første fløjt.

Det var således hjemmeholdet, der tog føringen fra start. Vi spillede en noget hakkende første halvleg, hvor vi havde svært ved at finde rytmen. Samtidigt misbrugte vi for mange chancer offensivt, bedst illustreret af tre missede straffekast.

Det var derfor også Fredericia, der gik til pause foran med en enkelt.

Fra starten af anden halvleg var det fortsat fight og intensitet, der var i højsædet, mens vi stadig kæmpede med at få offensiven til at flyde. 

Kort inde i anden halvleg mistede vi også en vigtig brik, da tilbagevendte Lukas Sandell modtog et direkte rødt kort. Kendelsen var med til at tænde resten af mandskabet yderligere, og særligt defensivt steppede vi endnu et niveau op.

Flot forsvarsspil var således nøglen til, at vi begyndte at få kampen over på vores hænder, og langsomt trak fra hjemmeholdet.

Med otte minutter tilbage nåede vores føring op på fem mål, og i slutfasen fastholdte vi et komfortabelt forspring til Fredericia-mandskabet.

Efter en højintens kamp kunne vi dermed køre en hårdt tilkæmpet sejr i land – og det betyder dermed, at vi nu er klar til semifinalen, inden slutspillets to sidste kampe. 

Som tidligere nævnt var Lukas Sandell tilbage i kamp, og det samme gjorde sig gældende for Kristian Bjørnsen, der var tilbage med et brag som topscorer i dagens opgør. 

I truppen var også unge Marinus Munk, der kom på banen til sin ligadebut i kampens afslutning.

Næste opgave er intet mindre end første opgør af EHF Champions League kvartfinalerne, hvor vi på torsdag møder Veszprém på udebane.

Næste hjemmekamp er søndag 15. maj mod Mors-Thy, hvor vi nu jagter at sikre os den vigtige førsteplads i slutspilspuljen – køb din billet til denne kamp her. 
Matchfacts

Fredericia Håndboldklub målscorere:
Anders Kragh Martinusen 5, Kasper Young 4, Nicolaj Nørager 4, Martin Bisgaard 4, Cornelius Kragh 2, Rasmus Meyer 2, Nikolaj Nielsen 1, Jakob Frederiksen 1. 

Aalborg Håndbold målscorere:
Kristian Bjørnsen 7, Felix Claar 6, Jesper Nielsen 3, Lukas Sandell 3, Jonas Samuelsson 2, Nikolaj Læsø 2, Victor Kløve 1, Sebastian Barthold 1, Henrik Møllgaard 1, René Antonsen 1. 
 
Udvisninger:

Fredericia Håndboldklub: 6 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min. + 1 direkte rødt kort

Redninger:

Emil Tellerup: 11/32 (34%)
Jens Fredsgaard: 0/4

Simon Gade: 15/38 (39%)

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....
vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...

Håndbold i verdensklasse