MicrosoftTeams-image (3)

Semifinaleklar med femte sejr på stribe

Eftermiddagens udekamp i Skjern endte i en sejr på 26-28 efter pauseføring til hjemmeholdet på 16-15.

Det betyder, at vi nu kan rette fokusset fuldt ud mod semifinalerne, hvor det i dag blev afgjort, at modstanderen bliver Bjerringbro-Silkeborg. Første opgør spilles torsdag i Silkeborg, mens vi spiller anden semifinale hjemme i Jutlander Bank Arena på søndag.

Allerede inden dagens opgør var det slået fast, at begge mandskaber havde booket en semifinaleplads. Det kunne også ses i perioder fra start, hvor den manglede den sidste intensitet og tænding på banen.

Åbningen på kampen var meget tæt, og ingen af holdene fik for alvor overtaget. Skjern havde dog et marginalt overtag og var af flere omgange foran med tre mål.

Mod slutningen af halvlegen fik vi hentet et par mål, og hjemmeholdet var derfor blot foran med en enkelt, da spillerne gik i omklædningsrummene.

Efter pausen kom vi bedst ud, og med en håndfuld gode redninger fra Mikael Aggefors fra starten af anden halvleg tog vi teten i opgøret.

Et afgørende hul fik vi dog aldrig slået, og kampen forblev tæt anden halvleg igennem – men med os et lille skridt i front i store dele.

Først med en redning med et minut igen foran med to var sejren endeligt sikret i et opgør, hvor intensiteten steg i takt med at slutfløjtet nærmede sig. Slutresultatet blev 26-28, og med eftermiddagens sejr i Skjern er vi nu klar til semifinalerne med fem sejre i træk.

Under i dagens kamp blev ressourcerne fordelt godt alle spillerne imellem, og hele holdet bød ind med fine aktioner undervejs i kampen.

Med sejren fastholdte vi førstepladsen i pulje 1, mens Skjern ender som nummer to. I den anden pulje endte kampen mellem GOG og Bjerringbro-Silkeborg uafgjort, og GOG vinder dermed pulje 2 med BSV som nummer to.

Det betyder altså, at semifinalerne byder på en gentagelse af sidste års semifinale, da vi endnu engang skal op mod Bjerringbro-Silkeborg.

Første semifinalekamp spilles i Silkeborg på torsdag, mens vi spiller hjemme i Jutlander Bank Arena på søndag. Billetsalget hertil starter i morgen, mandag, kl. 10.00.

MATCHFACTS:

Målscorere for Skjern Håndbold:
Cornelius Kragh 9, Bjarke Christensen 5, Eivind Tangen 4, Christoffer Cichosz 4, Mathias Giese 2, Tandri Mar Konradsson 2. 

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Buster Juul 6, Magnus Saugstrup 4, Janus Smarason 3, Andreas Holst 3, Sebastian Barthold 3, Jesper Meinby 3, Arnór Atlason 2, Martin Larsen 2, Simon Hald 2. 

Udvisninger:
Skjern Håndbold: 4 x 2 min
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min

Dagens tilskuertal i Skjern Bank Arena var 2.334.
 

Felix Claar Barca

Lige ved og næsten i Barcelona

En stærk og disciplineret indsats med føring ved pausen var ikke nok, da de regerende mestre fra Barça trak fra i slutfasen og sejrede 32-26 i egen hule. Felix Claar...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

33-39

Holdopstillinger til aftenens kamp

Se Aalborg Håndbold og Barcas opstillinger til aftenens kamp i Machineseeker EHF Champions League. Her kan du se de to holds opstillinger til aftens kamp, der fløjtes i gang kl....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-FC Barcelona Foto: Henrik Hansen

Stor udfordring venter torsdag

De regerende mestre fra Barça er torsdag aften modstanderen på udebane i Machineseeker EHF Champions League. Læs optakt til kampen med Mads Hoxer Hangaard. Efter fire kampe i træk med...