pokaler_header_new

Semifinaleklar med femte sejr på stribe

Eftermiddagens udekamp i Skjern endte i en sejr på 26-28 efter pauseføring til hjemmeholdet på 16-15.

Det betyder, at vi nu kan rette fokusset fuldt ud mod semifinalerne, hvor det i dag blev afgjort, at modstanderen bliver Bjerringbro-Silkeborg. Første opgør spilles torsdag i Silkeborg, mens vi spiller anden semifinale hjemme i Jutlander Bank Arena på søndag.

Allerede inden dagens opgør var det slået fast, at begge mandskaber havde booket en semifinaleplads. Det kunne også ses i perioder fra start, hvor den manglede den sidste intensitet og tænding på banen.

Åbningen på kampen var meget tæt, og ingen af holdene fik for alvor overtaget. Skjern havde dog et marginalt overtag og var af flere omgange foran med tre mål.

Mod slutningen af halvlegen fik vi hentet et par mål, og hjemmeholdet var derfor blot foran med en enkelt, da spillerne gik i omklædningsrummene.

Efter pausen kom vi bedst ud, og med en håndfuld gode redninger fra Mikael Aggefors fra starten af anden halvleg tog vi teten i opgøret.

Et afgørende hul fik vi dog aldrig slået, og kampen forblev tæt anden halvleg igennem – men med os et lille skridt i front i store dele.

Først med en redning med et minut igen foran med to var sejren endeligt sikret i et opgør, hvor intensiteten steg i takt med at slutfløjtet nærmede sig. Slutresultatet blev 26-28, og med eftermiddagens sejr i Skjern er vi nu klar til semifinalerne med fem sejre i træk.

Under i dagens kamp blev ressourcerne fordelt godt alle spillerne imellem, og hele holdet bød ind med fine aktioner undervejs i kampen.

Med sejren fastholdte vi førstepladsen i pulje 1, mens Skjern ender som nummer to. I den anden pulje endte kampen mellem GOG og Bjerringbro-Silkeborg uafgjort, og GOG vinder dermed pulje 2 med BSV som nummer to.

Det betyder altså, at semifinalerne byder på en gentagelse af sidste års semifinale, da vi endnu engang skal op mod Bjerringbro-Silkeborg.

Første semifinalekamp spilles i Silkeborg på torsdag, mens vi spiller hjemme i Jutlander Bank Arena på søndag. Billetsalget hertil starter i morgen, mandag, kl. 10.00.

MATCHFACTS:

Målscorere for Skjern Håndbold:
Cornelius Kragh 9, Bjarke Christensen 5, Eivind Tangen 4, Christoffer Cichosz 4, Mathias Giese 2, Tandri Mar Konradsson 2. 

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Buster Juul 6, Magnus Saugstrup 4, Janus Smarason 3, Andreas Holst 3, Sebastian Barthold 3, Jesper Meinby 3, Arnór Atlason 2, Martin Larsen 2, Simon Hald 2. 

Udvisninger:
Skjern Håndbold: 4 x 2 min
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min

Dagens tilskuertal i Skjern Bank Arena var 2.334.
 

rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...