pokaler_header_new

Semifinalemodstander findes i aften

I går sikrede vi os vores sjette Final4 deltagelse i klubbens 8-årige historie. Allerede i aften bliver det afgjort, hvem modstanderen bliver i semifinalen.

Santander Final4 afholdes i denne sæson i Jyske Bank Boxen i weekenden 16./17. marts 2019, hvor de to semifinaler vil blive spillet om lørdagen, mens de to placeringskampe skal afvikles søndag.

Med sejren over Mors-Thy i går aftes er vi med i bowlen, når semifinalerne skal udtrækkes. Det samme er Århus Håndbold, der besejrede TTH Holstebro i aftes.

I aften møder Skanderborg Håndbold på hjemmebane Nordsjælland Håndbold, mens Bjerringbro-Silkeborg får besøg af GOG i den sidste kvartfinale. Vinderen af de to opgør kommer ligeledes med i bowlen i aften.

Lodtrækningen foregår umiddelbart efter aftenens sidste kvartfinale, der forventes slut omkring kl. 22.00. Aftenens to kvartfinaler og lodtrækningen kan følges direkte på TV2 Sport fra kl. 18.00.
 

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...