pokaler_header_new

Semifinalen sikret efter sikker sejr over Sønderjyske i Gigantium

Vi er i semifinalen!!!

Efter tre sejre på stribe er det  en kendsgerning, at vi er klar til semifinalerne – sammen med KIF Kolding København, der besejrede BSV 32-22. På mandag, 2. påskedag, møder vi netop KIF Kolding København i den direkte duel om førstepladsen i puljen og dermed fordelen af at slutte semifinalerne på hjemmebane. Kampen spilles mandag kl. 17.10 i Kolding.

Bortset fra en svag åbning på 2. halvleg var sejren over SønderjyskE aldrig i tvivl. Dertil var vi for stærkt spillende i forsvaret og med Richard Kappelin på toppen i målet i samtlige 60 minutter. SønderjyskE, der for ikke ret mange uger siden scorede 32 mål i Gigantium, havde utroligt svært ved at komme til kvalificerede afslutninger og først efter et kvarters spil scorede de deres tredje mål. Vi førte 6-3. Det blev 9-4 og 10-5, inden de to hold gik til pausen med 11-6.

Vort eget angrebsspil var ikke af samme kvalitet som i Silkeborg i sidste uge. Der manglede tempo i spillet, og spillerne gik ikke direkte mod mål og fik ikke lagt det fornødne pres. Vi havde ikke mindst problemer med at udnytte flere overtalsperioder.

Åbningen på 2. halvleg gav bange anelser. SønderjyskE reducerede tre gange, og der gik otte minutter, inden Mads Mensah scorede vort første mål efter pausen. Men de næste to minutter bragte ro på igen med to scoringer – og derfra var der ingen tvivl. Vi førte bl.a. med 10 mål ved 22-12, og SønderjyskE-spillerne så meget opgivende ud.
Kappelin sluttede med en redningsprocent på 56,7. Flot.

Morten Slundt var igen en af holdets bedste, og han blev inden kampen kåret til Årets Spiller af Aalborg Håndbold Support, ligesom vi inden kampen fik overrakt årets fairplay-pokal af bestyrelsesmedlem i DHF og formand for Jydsk Håndbold Forbund, Per Søresen.

Spillerne blev igen båret frem af et fantastisk publikum. Næsten 4.200 tilskuere var på lægterne og gav hjemmeholdet fantastisk opbakning.

 

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...