MicrosoftTeams-image (3)

Semifinalen sikret efter sikker sejr over Sønderjyske i Gigantium

Vi er i semifinalen!!!

Efter tre sejre på stribe er det  en kendsgerning, at vi er klar til semifinalerne – sammen med KIF Kolding København, der besejrede BSV 32-22. På mandag, 2. påskedag, møder vi netop KIF Kolding København i den direkte duel om førstepladsen i puljen og dermed fordelen af at slutte semifinalerne på hjemmebane. Kampen spilles mandag kl. 17.10 i Kolding.

Bortset fra en svag åbning på 2. halvleg var sejren over SønderjyskE aldrig i tvivl. Dertil var vi for stærkt spillende i forsvaret og med Richard Kappelin på toppen i målet i samtlige 60 minutter. SønderjyskE, der for ikke ret mange uger siden scorede 32 mål i Gigantium, havde utroligt svært ved at komme til kvalificerede afslutninger og først efter et kvarters spil scorede de deres tredje mål. Vi førte 6-3. Det blev 9-4 og 10-5, inden de to hold gik til pausen med 11-6.

Vort eget angrebsspil var ikke af samme kvalitet som i Silkeborg i sidste uge. Der manglede tempo i spillet, og spillerne gik ikke direkte mod mål og fik ikke lagt det fornødne pres. Vi havde ikke mindst problemer med at udnytte flere overtalsperioder.

Åbningen på 2. halvleg gav bange anelser. SønderjyskE reducerede tre gange, og der gik otte minutter, inden Mads Mensah scorede vort første mål efter pausen. Men de næste to minutter bragte ro på igen med to scoringer – og derfra var der ingen tvivl. Vi førte bl.a. med 10 mål ved 22-12, og SønderjyskE-spillerne så meget opgivende ud.
Kappelin sluttede med en redningsprocent på 56,7. Flot.

Morten Slundt var igen en af holdets bedste, og han blev inden kampen kåret til Årets Spiller af Aalborg Håndbold Support, ligesom vi inden kampen fik overrakt årets fairplay-pokal af bestyrelsesmedlem i DHF og formand for Jydsk Håndbold Forbund, Per Søresen.

Spillerne blev igen båret frem af et fantastisk publikum. Næsten 4.200 tilskuere var på lægterne og gav hjemmeholdet fantastisk opbakning.

 

end of season sale

End-of-season-sale er nu i gang!

Gør et kup på en lang række merchandise-produkter på vores store udsalg! Klik forbi webshoppen med det samme og spar på alle disse produkter MH24-puden – førpris 199 kr., nu...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...

Håndbold i verdensklasse