pokal header web

Semifinalerne skydes i gang mandag

Mandag går turen til Fyn, hvor vi møder GOG i første DM-semifinale. Kampen starter kl. 16.00, og du kan følge opgøret direkte på TV2.

Der er lagt op til et gigantisk brag af en semifinaleserie. Vi er forsvarende danske mestre og jagter et hattrick af DM-titler, mens GOG de to forgangne sæsoner begge gange er blevet nummer to.

I indeværende sæson var rollerne byttet om i grundspillet, hvor GOG tog førstepladsen et point foran os. På papiret er der altså lagt op til en forrygende dyst i jagten på en plads i DM-finalen.

Vi kommer med masser af selvtillid i bagagen, efter vi i onsdags sikrede os billet til EHF Final4 efter en samlet sejr på 55-54 over SG Flensburg-Handewitt.

GOG har ligeledes tanket selvtillid. I sidste slutspilskamp vandt de over Bjerringbro-Silkeborg, og de sluttede derfor slutspillet uden nederlag med en suveræn gruppesejr.

Nu gælder det altså semifinalerne, hvor der spilles først til 3 point. Vi jagter derfor benhårdt et godt resultat i Gudme, så vi kan afgøre sagerne hjemme i en udsolgt Jutlander Bank Arena torsdag.

Opgøret i Phønix Tag Arena bliver samtidigt den første for vores vedkommende med fans på dansk jord i 2021, og scenen er altså i den grad sat til et af de helt store semifinalebrag.

Udeholdets fans har ikke adgang til kampene resten af sæsonen, men du kan i stedet følge med direkte på TV2 fra kl. 15.30.
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse