pokaler_header_new

Semifinalerne skydes i gang mandag

Mandag går turen til Fyn, hvor vi møder GOG i første DM-semifinale. Kampen starter kl. 16.00, og du kan følge opgøret direkte på TV2.

Der er lagt op til et gigantisk brag af en semifinaleserie. Vi er forsvarende danske mestre og jagter et hattrick af DM-titler, mens GOG de to forgangne sæsoner begge gange er blevet nummer to.

I indeværende sæson var rollerne byttet om i grundspillet, hvor GOG tog førstepladsen et point foran os. På papiret er der altså lagt op til en forrygende dyst i jagten på en plads i DM-finalen.

Vi kommer med masser af selvtillid i bagagen, efter vi i onsdags sikrede os billet til EHF Final4 efter en samlet sejr på 55-54 over SG Flensburg-Handewitt.

GOG har ligeledes tanket selvtillid. I sidste slutspilskamp vandt de over Bjerringbro-Silkeborg, og de sluttede derfor slutspillet uden nederlag med en suveræn gruppesejr.

Nu gælder det altså semifinalerne, hvor der spilles først til 3 point. Vi jagter derfor benhårdt et godt resultat i Gudme, så vi kan afgøre sagerne hjemme i en udsolgt Jutlander Bank Arena torsdag.

Opgøret i Phønix Tag Arena bliver samtidigt den første for vores vedkommende med fans på dansk jord i 2021, og scenen er altså i den grad sat til et af de helt store semifinalebrag.

Udeholdets fans har ikke adgang til kampene resten af sæsonen, men du kan i stedet følge med direkte på TV2 fra kl. 15.30.
 

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...