MicrosoftTeams-image (3)

Semifinalerne starter på hjemmebane

Der er lagt op til et brag af en håndboldkamp onsdag, når semifinalerne starter på hjemmebane. Det bliver mod sidste års finalemodstander Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, som kommer på besøg i Sparekassen Danmark Arena.

Modstanderen blev fundet søndag efter hjemmesejren over Skjern Håndbold, som sikrede os førstepladsen i vores slutspilspulje. I modsatte gruppe sluttede GOG på flest point, og modstanderen blev derfor BSH, som sluttede to point efter fynboerne.

Denne sæson har budt på to intense opgør mod morgendagens modstander med en snæver sejr på udebane og et nederlag på hjemmebane. Vi ved derfor, at det er et velspillende hold med stor fysik, som har samme klare mål som os om en finaleplads.

I de sidste to kampe i Sparekassen Danmark Arena har vi virkelig mærket, hvad det betyder at have jer i ryggen som den ottende mand, hvilket også imponerer direktøren.

“Fantastisk sejr over Skjern i en vanvittig kulisse i søndags. Vi kan virkelig mærke den store interesse for semifinalen, og billetsalget buldrer derudaf. Glæd jer, der venter en helt fantastisk håndboldkamp mod sidste års finalemodstander i Bjerringbro-Silkeborg,” udtaler Jan Larsen.

Det er langt fra noget særsyn, at vi står over for Bjerringbro-Silkeborg i den afgørende fase af ligasæsonen – med første akt i semifinalen onsdag 25. maj kl. 20.30 i Sparekassen Danmark Arena.
 
Faktisk er det fjerde gang inden for de sidste seks sæsoner, at vi tørner sammen med BSH i DM-semifinalen. Det skete første gang i 2017, da vi eliminerede BSH over tre kampe og siden vandt finalen over Skjern. Året efter tog BSH revanche ved at besejre os over to kampe, hvorefter de tabte finalen mod Skjern, men i 2019 var det så vores tur til at overvinde BSH over to kampe og således løse billet til finalen, hvor vi besejrede GOG.
 
I 2020 blev slutspillet og medaljekampene ikke afviklet på grund af pandemien, men i 2021 tog vi igen livtag med BSH, denne gang i finalen, som vi vandt over tre kampe.
 
I alt er vi i DM-regi noteret for seks gange guld (2010-2013-2017•2019-2020-2021) og én sølv (2014),  mens BSH har erobret guld én gang (2016), sølv fire gange (2011-2012-2018-2021) og bronze tre gange (2010-2015-2017).

Vores videre færden i turneringen afgøres ved det hold, der først når tre point. Vinder holdene en kamp hver, tvinges semifinaleserien ud i en 3. afgørende kamp, hvor vi som bedst placerede i grundspillet har hjemmebanefordelen.

Vi er klar til at gøre alt for at sikre os det bedst mulige udgangspunkt med en sejr på hjemmebane, så vi kan snuppe finalepladsen i Silkeborg i næste uge.

Der er stadig billetter i salg til onsdagens semifinale på hjemmebane. Køb billet her.

Kampstart er som nævnt 20.30 – og vi glæder os til igen at samle op mod 5000 i Aalborg til en kæmpe håndboldfest.

#klartilkamp

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-KIF Kolding  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold cruisede til sejr

Uden at spille sig ud sejrede Aalborg Håndbold onsdag aften over KIF Kolding, der måtte forlade Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 35-31. Efter lørdagens storsejr over GOG på...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Læs praktisk info til aftenens opgør mod KIF Kolding

Læs praktiske informationer til aftenens opgør i Herreligaen mod KIF Kolding. Husk at vi fejrer “Legendedag” hvor du kan møde Håvard Tvedten. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Norsten: Vi skal være klar fra start mod Kolding

Onsdag aften er Aalborg Håndbold tilbage på hjemmebanen i Sparekassen Danmark Arena, når KIF Kolding kommer på besøg til 7. runde i Herreligaen. Læs optakt med målmand Fabian Norsten. Efter...

Håndbold i verdensklasse