pokaler_header_new

Sidste CL-gruppekamp spilles søndag

På søndag kl. 16.50 fløjtes der til start i sæsonens sidste gruppekamp i VELUX EHF Champions League. Kampen spilles hjemme i Jutlander Bank Arena, hvor vi får besøg af norske Elverum Håndball.

Vi har allerede sikret os videre avancement inden søndagens opgør, men kampen har stadig rigtig stor betydning.

Vi ligger i en direkte duel med SG Flensburg-Handewitt om gruppens fjerdeplads. Det er en placering, som giver hjemmebanen i anden kamp i 1/8 finalen, som afgøres over to opgør.

Nordtyskerne vandt tidligere på ugen deres sidste gruppekamp, og de overtog dermed fjerdepladsen med to point mere end os. Da vi er bedst indbyrdes, kan vi dog med en sejr over Elverum tilbageerobre pladsen og slutte foran de forsvarende tyske mestre.

Søndagens norske modstander har udspillet deres rolle i gruppespillet, hvor de ikke længere kan nå at kvalificere sig til knockout-fasen.

Der venter os dog fortsat en rigtig svær kamp mod Elverum, som har leveret flere gode præstationer undervejs.

Hos det norske mandskab finder man bl.a. to af vores kommende spillere fra næste sæson i form af Lukas Sandell og Sebastian Henneberg – desuden er der også øvrig dansk islæt, da Rasmus Boysen, Kristian Ørsted og Thorsten Fries alle er at finde på Elverums holdkort.

Når først startfløjtet har lydt, har vi dog langt fra planer om at give dem en varm velkomst, og vi håber, I endnu engang er med os på lægterne – og er klar på at skabe en ny europæisk håndboldfest i Jutlander Bank Arena.

Du kan fortsat nå at komme med til sæsonens sidste gruppespilsopgør i VELUX EHF Champions League – billetter kan købes lige her.
 

Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...
rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...