MicrosoftTeams-image (3)

Sidste CL-gruppekamp spilles søndag

På søndag kl. 16.50 fløjtes der til start i sæsonens sidste gruppekamp i VELUX EHF Champions League. Kampen spilles hjemme i Jutlander Bank Arena, hvor vi får besøg af norske Elverum Håndball.

Vi har allerede sikret os videre avancement inden søndagens opgør, men kampen har stadig rigtig stor betydning.

Vi ligger i en direkte duel med SG Flensburg-Handewitt om gruppens fjerdeplads. Det er en placering, som giver hjemmebanen i anden kamp i 1/8 finalen, som afgøres over to opgør.

Nordtyskerne vandt tidligere på ugen deres sidste gruppekamp, og de overtog dermed fjerdepladsen med to point mere end os. Da vi er bedst indbyrdes, kan vi dog med en sejr over Elverum tilbageerobre pladsen og slutte foran de forsvarende tyske mestre.

Søndagens norske modstander har udspillet deres rolle i gruppespillet, hvor de ikke længere kan nå at kvalificere sig til knockout-fasen.

Der venter os dog fortsat en rigtig svær kamp mod Elverum, som har leveret flere gode præstationer undervejs.

Hos det norske mandskab finder man bl.a. to af vores kommende spillere fra næste sæson i form af Lukas Sandell og Sebastian Henneberg – desuden er der også øvrig dansk islæt, da Rasmus Boysen, Kristian Ørsted og Thorsten Fries alle er at finde på Elverums holdkort.

Når først startfløjtet har lydt, har vi dog langt fra planer om at give dem en varm velkomst, og vi håber, I endnu engang er med os på lægterne – og er klar på at skabe en ny europæisk håndboldfest i Jutlander Bank Arena.

Du kan fortsat nå at komme med til sæsonens sidste gruppespilsopgør i VELUX EHF Champions League – billetter kan købes lige her.
 

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse