MicrosoftTeams-image (3)

Sidste kamp i grundspillet i Holstebro

Nedtællingen til sidste spillerunde i grundspillet er i gang. Vi har sikret os førstepladsen med 41 point, men TTH Holstebro – vores modstander på udebane onsdag kl. 19.30 – kæmper for at avancere fra tredje- til andenpladsen og dermed få to point med over i slutspillet.

Inden kampene i morgen har BSV 36 point på andenpladsen, TTH Holstebro er nummer tre med 35 point, og Skjern Håndbold er nummer fire med 34 point.  BSV spiller på udebane mod Ribe-Esbjerg HH, mens Skjern er på udebane i Aarhus.

TTH Holstebro kan således slutte både som nummer to, tre og fire, og bliver det til en fjerdeplads, får vi dem som modstander i slutspillet.

Vi skal derfor være forberedte på, at Patrick Westerholms tropper kommer med 120 km i timen i deres typiske tempoprægede spil. Peter Balling er tilbage på højre backen efter sin korsbåndsskade og viser storform sammen med kollega Simon Birkefeldt, Viktor Östlund bomber fra venstre backen, mens Jac Karlsson og Martin Hansen styrer spillet. Magnus Bramming og Kasper Kildelund er lynhurtige på fløjene, mens bomstærke Vignir Svarvarsson og Lars Mousing passer stregen. I målet nordmanden Torbjørn Bergerud og Rasmus Lind.

– TTH Holstebro har spillet en flot sæson og har holdt sig i toppen af ligaen samtidig med, at de har spillet Champions League. Vi tabte 26-25 til dem, da vi mødtes i Jutlander Bank Arena i december. Vi går efter sejren i morgen, så vi får det bedst tænkelige afsæt til slutspillet, siger cheftræner Aron Kristjansson.

Hele sidste spillerunde kan følges på TV 2 Sport fra kl. 19.20.

Kampen i Holstebro dømmes af Jesper Madsen og Mads Dahl Hermann.

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse