pokal header web

Sidste test onsdag mod Mors-Thy

Anfører René Antonsen ser frem til onsdagens testkamp mod Mors-Thy Håndbold, der bliver den sidste inden Herreligaen genoptages 3. februar mod GOG.

Spillertruppen har således været i gang med vintertræningen i flere uger nu, for at vedligeholde formen og bygge op til årets første gældende kamp.

– Hvordan januar har været? Den har været hård, men også okay synes jeg. Vi ved alle at det er sådan det er i januar; vi får lidt mere fritid, men når vi træner laver vi til gengæld mange af de ting der ikke er så spændende, såsom styrke- og konditionstræning, forklarer René Antonsen efter tirsdagens træning.

– Til gengæld har vi i år haft glæde af at have mange spillere hjemme, og det har givet tid og muligheder til at prøve nogle nye ting af som vi kan bruge fremadrettet, så det er bestemt positiv, lyder det videre fra Antonsen, der glæder sig til onsdagens kamp i Thyhallen i Thisted.

– Ja det gør jeg helt sikkert. Uden at forklejne de to hold vi har mødt indtil nu, så skal vi bruge denne sidste kamp til at teste de ting af vi har arbejdet med på et lidt højere niveau, hvor der kommer mere tryk og fysik, samt en hårdere skudkraft end det vi har oplevet hos de to andre hold.

– På den vis er Mors-Thy en glimrende modstander for os at slutte månedens kampe af med, og vi kommer på den måde også ud og spille mod nogen vi spiller mod til hverdag, så vi får en fornemmelse af hvor vi står lige nu og hvad vi mangler, siger Aalborg Håndbolds anfører videre, og bemærker at savnet af de syv EM-spillere også har haft sine fordele.

– Selvfølgelig kan vi ikke træne 100 procent som vi gerne vil, men vi har til gengæld kunne arbejde med nogle andre alternativer end det vi normalt finder tryghed i. Nu har vi for eksempel haft tid til at implementere (Thomas, red.) Arnoldsen i vores defensive del, hvilket giver en mulighed for at spille ham i 5-1 forsvaret fremover. Så det giver os en ny mulighed og en ny dimension i den ende af banen, ligesom vi har haft nogle lidt større ting vi har arbejdet med også, så alt i alt er jeg meget fortrøstningsfuld, afrunder René Antonsen, der sammen med klubkammeraterne står klar til onsdagens opgør i Thyhallen i Thisted onsdag kl. 18.00.

Er man abonnent hos Nordjyske.dk kan kampen følges direkte via live-stream. Læs mere her.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse