MicrosoftTeams-image (3)

Sidste testkamp fredag mod Flensburg-Handewitt

For Simon Hald, der denne sommer vendte hjem til Aalborg Håndbold, bliver der fredag aften tale om et gensyn med sin tidligere klub, når formen pudses af mod SG Flensburg-Handewitt i Sparekassen Danmark Arena.

Efter fem sæsoner i den tyske Bundesliga er Simon Hald vendt hjem til Aalborg Håndbold, og det har været et glædeligt gensyn for den garderhøje stregspiller.

– Det føles godt, det er dejligt at være tilbage i vante rammer igen. Der er selvfølgelig sket en del med klubben siden sidst, men man kan stadig mærke at kernen er den samme. Så det har været superfedt indtil videre, og nu glæder jeg mig bare til at komme i gang med sæsonen, fortæller Simon Hald efter torsdagens afsluttende træning.

Hald er en af i alt otte nye ansigter i spillertruppen denne sommer, og integrationen af dem alle har ikke overraskende fyldt en del i opstartsfasen, der nu har varet en måneds tid.

– Jeg synes vi har haft en rigtig god opstart, selvom der selvfølgelig har været mange nye spillere i truppen. På den vis har opstarten måske taget lidt længere end man normalt ville gøre det, men jeg synes at alle har trænet godt, der har været rigtig god intensitet i både kamp og træning, så alt i alt synes jeg vi står et godt sted, lyder det videre fra Simon Hald, der fredag kan se frem til et gensyn med sine tidligere holdkammerater fra SG Flensburg-Handewitt.

– Min forventning er, at det bliver en hård og svær kamp mod et godt hold. Når man kigger på deres holdkort, er der mange gode, dygtige spillere, her i blandt en del af mine tidligere holdkammerater som jeg ved har meget kvalitet. Omvendt forventer jeg også, at vi kan gøre det svært for dem, og så selvfølgelig trække det længste strå og tage sejren.

Vi er derhenne nu hvor vi ikke skal eksperimentere så meget som i de første kampe, og i stedet er fokus på altid at gå på banen for at tage sejren

– Først og fremmest skal vi bruge kampen til at få alle de nye, mig selv inkluderet, introduceret til vores hjemmebane og hjemmepublikum. Det er godt at gøre inden vi går i gang for alvor. Derudover skal vi have finpudset de sidste ting; her er der stadig noget vi arbejder på og også kommer til at arbejde med i første del af sæsonen.

– Ellers skal vi bare gå ind for at vinde kampen, vi er derhenne nu hvor vi ikke skal eksperimentere så meget som i de første kampe, og i stedet er fokus på altid at gå på banen for at tage sejren, vurderer Aalborg Håndbolds nummer 11, der glæder sig til gensynet med de mange fans i Sparekassen Danmark Arena.

– Om jeg glæder mig? Ja, det gør jeg helt sikkert, det er altid fedt at spille i vores arena og foran vores fans, så det er noget jeg har set meget frem til.

Fredagens kamp fløjtes i gang kl. 19.30, men allerede kl. 17.00 åbner dørene inden det 17.45 gælder årets spillerpræsentation i DRINX Caféen.

Alle billetter til kampen er udsolgt, men enkelte billetter vil muligvis blive frigivet løbende af sponsorer og sæsonkortholdere. Hold derfor godt øje med vores billetside for eventuelle ledige pladser til kampen.

Har man ikke billet til opgøret, eller er man forhindret i at komme i Sparekassen Danmark Arena, kan opgøret ses direkte via stream på nordjyske.dk.

20231123_Veszprem-Celje_17_Lukas_Sandell

Værd at vide om Telekom Veszprém HC

Bliv klogere på torsdagens ungarske modstander i Champions League kvartfinalen. Vidste du således at… Telekom Veszprém besejrede i fredags på hjemmebane den mangeårige ærkerival Pick Szeged 36-27 i topopgøret i...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...

Håndbold i verdensklasse