MicrosoftTeams-image (3)

Sidste testkamp i aften kl. 19.00 mod Randers HH i Løgstør

Kl. 19.00 i aften spiller vi sidste testkamp, inden det om godt en uge for alvor  går løs med 1/8-finalen i Santander Cup på udebane mod Mors-Thy Håndbold.

Aftenens kamp er mod liga-oprykkerne fra Randers HH, og kampen spilles kl. 19.00 i Løgstør.

Det er vores niende testkamp, og der har fortrinsvis været positiv fremgang i spillet. I aften skal der fuld drøn på og helst en sejr på kontoen.

Vi må fortsat se bort fra Christian Jensen, der fik et slag på knæet i kampen i Silkeborg i sidste uge.

Randers HH sikrede sig oprykningen efter en flot sæson, men siden da er der skiftet meget ud på holdet. Den tidligere Skanderborg-spiller og træner, Jesper Holm, er ny ved træner-roret, efter at han er vendt fra et træner-job i Stord i Norge.

Blandt de nye på holdet er bl.a. to islandske spillere, målvogteren Arnur Steffansson og højre backen Viggo Kristjansson. Ny er også nordmanden Simen Strømberg og den hollandske venstre back Jorn Smiths.

Endelig er der gensyn med vores tidligere målvogter, Rasmus Bech, der efter tre år i Halden i Norge, er vendt tilbage til det jyske.

 

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse