MicrosoftTeams-image (3)

Sidste testkamp i aften kl. 19.00 mod Randers HH i Løgstør

Kl. 19.00 i aften spiller vi sidste testkamp, inden det om godt en uge for alvor  går løs med 1/8-finalen i Santander Cup på udebane mod Mors-Thy Håndbold.

Aftenens kamp er mod liga-oprykkerne fra Randers HH, og kampen spilles kl. 19.00 i Løgstør.

Det er vores niende testkamp, og der har fortrinsvis været positiv fremgang i spillet. I aften skal der fuld drøn på og helst en sejr på kontoen.

Vi må fortsat se bort fra Christian Jensen, der fik et slag på knæet i kampen i Silkeborg i sidste uge.

Randers HH sikrede sig oprykningen efter en flot sæson, men siden da er der skiftet meget ud på holdet. Den tidligere Skanderborg-spiller og træner, Jesper Holm, er ny ved træner-roret, efter at han er vendt fra et træner-job i Stord i Norge.

Blandt de nye på holdet er bl.a. to islandske spillere, målvogteren Arnur Steffansson og højre backen Viggo Kristjansson. Ny er også nordmanden Simen Strømberg og den hollandske venstre back Jorn Smiths.

Endelig er der gensyn med vores tidligere målvogter, Rasmus Bech, der efter tre år i Halden i Norge, er vendt tilbage til det jyske.

 

jannick-green

Jannick Green: Knald eller fald kamp

Photo credits: PSG PHOTO I en tæt pulje spår den tidligere Aalborg-målmand kampen til at blive en knald eller fald-kamp for både Aalborg og PSG i jagten på en top...
Merch webshop opslag

Vi fejrer 1. søndag i advent på webshoppen

Hele første søndag i advent kan du få fri fragt på webshoppen når du bestiller for 200 kroner eller mere. Har du endnu ikke sikret dig julegaverne, så har du...
Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...

Håndbold i verdensklasse