MicrosoftTeams-image (3)

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup.

Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor det for cheftræner Stefan Madsen gælder om at få finpudset de sidste detaljer, inden det tirsdag aften er alvor, når GOG er modstanderen i årets Super Cup, der spilles på hjemmebanen i Sparekassen Danmark Arena.

Med undtagelse af Martin Larsen og Andreas Flodman er samtlige spillere med i truppen til opgøret, der fløjtes i gang kl. 18.30 i Vadumhallen.

Aftenens modstander fra Skjern sluttede seneste sæsons grundspil på tredjepladsen, men måtte i slutspillet tage til takke med en samlet fjerdeplads.

Vestjyderne har i optakten til den nye sæson sejret over svenske IFK Kristianstad, Ribe-Esbjerg og tyske Vfl-Potsdam, mens det senest blev til nederlag til ligeledes tyske Füchse Berlin.

Billetter til aftenens kamp sælges i døren i Vadumhallen, Søndermarken 20, 9430 Vadum

Se kampen live på Nordjyske.dk

Er du abonnent på Nordjyske.dk kan du se aftenens kamp direkte via livestream.

Er du ikke allerede abonnent, koster prøveperioden blot 49 kr., og så kan du se kampen direkte.

Du finder kampen her.

EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Aleks Olah og Gøran Søgaard Johannessen

Returkamp mod Kolstad onsdag

Onsdag aften er der returopgør i Machineseeker EHF Champions League mod de norske mestre fra Kolstad, et opgør som Aleks Vlah her ser frem til. Efter lørdagens skuffende 30-30 resultat...
Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...

Håndbold i verdensklasse