MicrosoftTeams-image (3)

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup.

Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor det for cheftræner Stefan Madsen gælder om at få finpudset de sidste detaljer, inden det tirsdag aften er alvor, når GOG er modstanderen i årets Super Cup, der spilles på hjemmebanen i Sparekassen Danmark Arena.

Med undtagelse af Martin Larsen og Andreas Flodman er samtlige spillere med i truppen til opgøret, der fløjtes i gang kl. 18.30 i Vadumhallen.

Aftenens modstander fra Skjern sluttede seneste sæsons grundspil på tredjepladsen, men måtte i slutspillet tage til takke med en samlet fjerdeplads.

Vestjyderne har i optakten til den nye sæson sejret over svenske IFK Kristianstad, Ribe-Esbjerg og tyske Vfl-Potsdam, mens det senest blev til nederlag til ligeledes tyske Füchse Berlin.

Billetter til aftenens kamp sælges i døren i Vadumhallen, Søndermarken 20, 9430 Vadum

Se kampen live på Nordjyske.dk

Er du abonnent på Nordjyske.dk kan du se aftenens kamp direkte via livestream.

Er du ikke allerede abonnent, koster prøveperioden blot 49 kr., og så kan du se kampen direkte.

Du finder kampen her.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Nordsjælland Håndbold Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Mads Hoxer Hangaard

Det 21-årige stortalent, der kom til Aalborg Håndbold i sommers, har forlænget sin aftale til sommeren 2026. Siden skiftet til Aalborg Håndbold fra Mors-Thy Håndbold i den forgangne sommer, er...
seb-kristian

Aalborg Håndbold forlænger med norsk fløjduo

Aalborg Håndbold forlænger kontrakten med den norske fløjduo, Sebastian Barthold og Kristian Bjørnsen, så begge nu løber indtil 30. juni 2025. Sebastian Barthold kom til klubben i 2017 og har...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Fortsat billetter til lørdagens premiere

Oplev Mikkel Hansens debut og bliv del af stemningen i Sparekassen Danmark Arena. Lørdag kl. 16.10 er Aalborg Håndbold klar til første kamp i den nye sæson i HTH Herreligaen,...