MicrosoftTeams-image (3)

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup.

Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor det for cheftræner Stefan Madsen gælder om at få finpudset de sidste detaljer, inden det tirsdag aften er alvor, når GOG er modstanderen i årets Super Cup, der spilles på hjemmebanen i Sparekassen Danmark Arena.

Med undtagelse af Martin Larsen og Andreas Flodman er samtlige spillere med i truppen til opgøret, der fløjtes i gang kl. 18.30 i Vadumhallen.

Aftenens modstander fra Skjern sluttede seneste sæsons grundspil på tredjepladsen, men måtte i slutspillet tage til takke med en samlet fjerdeplads.

Vestjyderne har i optakten til den nye sæson sejret over svenske IFK Kristianstad, Ribe-Esbjerg og tyske Vfl-Potsdam, mens det senest blev til nederlag til ligeledes tyske Füchse Berlin.

Billetter til aftenens kamp sælges i døren i Vadumhallen, Søndermarken 20, 9430 Vadum

Se kampen live på Nordjyske.dk

Er du abonnent på Nordjyske.dk kan du se aftenens kamp direkte via livestream.

Er du ikke allerede abonnent, koster prøveperioden blot 49 kr., og så kan du se kampen direkte.

Du finder kampen her.

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...
Santander CUP kvartfinale Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold Foto: Henrik Hansen

Stefan: Vi har ikke opnået noget som helst endnu

Cheftræner Stefan Madsen forventer en spændende kamp, når det søndag aften gælder Mors-Thy Håndbold på udebane til fjerde slutspilskamp. Starten på slutspillet har været endog rigtig god for Aalborg Håndbold,...

Håndbold i verdensklasse