MicrosoftTeams-image (3)

Sidste testkamp i Gigantium: 25. august mod Bjerringbro-Silkeborg

Torsdag 25. august kl. 19.30 slår vi dørene op til årets pre-season match, der spilles i Gigantium. Modstanderen er sidste sæsons sølvvindere fra Bjerringbro-Silkeborg. Du kan allerede nu købe billet til kampen ved at gå ind på www.aalborghaandbold.dk. Billetterne koster kun 40 kr. pr. stk + gebyr. Sæsonkort gælder også til denne kamp.

Kampen bliver første optræden i vores nye spilledragt, og der bliver mulighed for at købe den nye spilledragt til fordelagtige priser.

Kampen bliver samtidig næstsidste mulighed for truppen til at pudse formen af før den første "rigtige" kamp, der er pokalkampen på udebane mod GOG onsdag 31. august.

Opgøret mod BSV giver mulighed for at se vores nye profiler, Ole Erevik, Håvard Tvedten, Johan Jakobsson og Jacob Bagersted i aktion, ligesom BSV har nye spillere, som det bliver spændende at se an.

BSV har blandt andre forstærket sig med den meget rutinerede svenske stregspiller, Robert Arrhenius, franskmanden Audrey Tuzolana og nordmanden Espen Lie Hansen. Desuden er stregspilleren Miha Zvizej tilbage efter at have været skadet i et år – og ikke mindst er der gensyn med målmanden Jannick Green for første gang siden skiftet fra Aalborg Håndbold til BSV.

– Vi håber, at rigtig mange tilskuere møder op og byder vort nye hold velkommen. Samtidig præsenterer vi vort nye spilletøj, og for os er der nærmest tale om en dåbsfest. Vi glæder os utroligt meget til sæsonen, og her er der mulighed for at få en forsmag på herrehåndbold, når det er bedst, siger direktør Jan Larsen.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...

Håndbold i verdensklasse