pokaler_header_new

Sidste testkamp i Gigantium: 25. august mod Bjerringbro-Silkeborg

Torsdag 25. august kl. 19.30 slår vi dørene op til årets pre-season match, der spilles i Gigantium. Modstanderen er sidste sæsons sølvvindere fra Bjerringbro-Silkeborg. Du kan allerede nu købe billet til kampen ved at gå ind på www.aalborghaandbold.dk. Billetterne koster kun 40 kr. pr. stk + gebyr. Sæsonkort gælder også til denne kamp.

Kampen bliver første optræden i vores nye spilledragt, og der bliver mulighed for at købe den nye spilledragt til fordelagtige priser.

Kampen bliver samtidig næstsidste mulighed for truppen til at pudse formen af før den første "rigtige" kamp, der er pokalkampen på udebane mod GOG onsdag 31. august.

Opgøret mod BSV giver mulighed for at se vores nye profiler, Ole Erevik, Håvard Tvedten, Johan Jakobsson og Jacob Bagersted i aktion, ligesom BSV har nye spillere, som det bliver spændende at se an.

BSV har blandt andre forstærket sig med den meget rutinerede svenske stregspiller, Robert Arrhenius, franskmanden Audrey Tuzolana og nordmanden Espen Lie Hansen. Desuden er stregspilleren Miha Zvizej tilbage efter at have været skadet i et år – og ikke mindst er der gensyn med målmanden Jannick Green for første gang siden skiftet fra Aalborg Håndbold til BSV.

– Vi håber, at rigtig mange tilskuere møder op og byder vort nye hold velkommen. Samtidig præsenterer vi vort nye spilletøj, og for os er der nærmest tale om en dåbsfest. Vi glæder os utroligt meget til sæsonen, og her er der mulighed for at få en forsmag på herrehåndbold, når det er bedst, siger direktør Jan Larsen.

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...