MicrosoftTeams-image (3)

Sidste testkamp i Gigantium: 25. august mod Bjerringbro-Silkeborg

Torsdag 25. august kl. 19.30 slår vi dørene op til årets pre-season match, der spilles i Gigantium. Modstanderen er sidste sæsons sølvvindere fra Bjerringbro-Silkeborg. Du kan allerede nu købe billet til kampen ved at gå ind på www.aalborghaandbold.dk. Billetterne koster kun 40 kr. pr. stk + gebyr. Sæsonkort gælder også til denne kamp.

Kampen bliver første optræden i vores nye spilledragt, og der bliver mulighed for at købe den nye spilledragt til fordelagtige priser.

Kampen bliver samtidig næstsidste mulighed for truppen til at pudse formen af før den første "rigtige" kamp, der er pokalkampen på udebane mod GOG onsdag 31. august.

Opgøret mod BSV giver mulighed for at se vores nye profiler, Ole Erevik, Håvard Tvedten, Johan Jakobsson og Jacob Bagersted i aktion, ligesom BSV har nye spillere, som det bliver spændende at se an.

BSV har blandt andre forstærket sig med den meget rutinerede svenske stregspiller, Robert Arrhenius, franskmanden Audrey Tuzolana og nordmanden Espen Lie Hansen. Desuden er stregspilleren Miha Zvizej tilbage efter at have været skadet i et år – og ikke mindst er der gensyn med målmanden Jannick Green for første gang siden skiftet fra Aalborg Håndbold til BSV.

– Vi håber, at rigtig mange tilskuere møder op og byder vort nye hold velkommen. Samtidig præsenterer vi vort nye spilletøj, og for os er der nærmest tale om en dåbsfest. Vi glæder os utroligt meget til sæsonen, og her er der mulighed for at få en forsmag på herrehåndbold, når det er bedst, siger direktør Jan Larsen.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse