MicrosoftTeams-image (3)

Sidste udkald: Viborg skal besejres i Gigantium søndag kl. 17.20

Vi kan endnu nå at komme i semifinalen. Blot er afgørelsen ikke i vores egne hænder efter nederlag til KIF Kolding og i onsdags til Bjerringbro-Silkeborg.

Søndag kl. 17.20 tager vi imod Viborg HK i Gigantium, og samtidig fløjtes der i Tre-For Arena i Kolding op  til kampen mellem KIF Kolding og Bjerringbro-Silkeborg. Vi skal vinde, og så BSV tage mindst det ene point i Kolding. Så er vi i semifinalen mod AG København, og første kamp spilles i givet fald i Gigantium lørdag 12. maj.

For godt tre uger siden vandt vi i slutspillet i Viborg med 30-19 og fik løst deres offensive forsvar på bedste vis, samtidig med at vort eget forsvar spillede stærkt.

Recepten er  den samme på søndag mod et Viborg-hold, der tabte stort i Kolding i onsdags, og som ikke har noget at spille for.

– Jeg håber, at rigtig mange tilskuere igen møder op i Gigantium for at bakke holdet op, så vi selv kan gøre vort arbejde færdigt, siger direktør Jan Larsen.

Hvis vi vinder og Kolding vinder, slutter vi begge på otte point i puljen, men Kolding tager så i givet fald semifinalen, fordi de sluttede bedre end os i grundspillet. BSV har vundet puljen uanset udfaldet af kampen i Kolding og skal møde Team Tvis Holstebro i den anden semifinale.

Cheftræner Robert Hedin råder over fuld bænk til kampen på søndag. Jan Lennartssons røde kort i BSV-kampen blev jo trukket tilbage af de uheldige dommere, og Jonas Larholm er på holdkortet igen efter to spilledages karantæne.

TMS 3 Nilsson

Ny sejr fastholder Aalborg Håndbold på førstepladsen

Lukas Nilsson førte an med 11 scoringer, da TMS Ringsted lørdag eftermiddag blev sendt hjem fra Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 36-30. Aalborg Håndbold er dermed fortsat alene...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....

Håndbold i verdensklasse