MicrosoftTeams-image (3)

Sidste udkald: Viborg skal besejres i Gigantium søndag kl. 17.20

Vi kan endnu nå at komme i semifinalen. Blot er afgørelsen ikke i vores egne hænder efter nederlag til KIF Kolding og i onsdags til Bjerringbro-Silkeborg.

Søndag kl. 17.20 tager vi imod Viborg HK i Gigantium, og samtidig fløjtes der i Tre-For Arena i Kolding op  til kampen mellem KIF Kolding og Bjerringbro-Silkeborg. Vi skal vinde, og så BSV tage mindst det ene point i Kolding. Så er vi i semifinalen mod AG København, og første kamp spilles i givet fald i Gigantium lørdag 12. maj.

For godt tre uger siden vandt vi i slutspillet i Viborg med 30-19 og fik løst deres offensive forsvar på bedste vis, samtidig med at vort eget forsvar spillede stærkt.

Recepten er  den samme på søndag mod et Viborg-hold, der tabte stort i Kolding i onsdags, og som ikke har noget at spille for.

– Jeg håber, at rigtig mange tilskuere igen møder op i Gigantium for at bakke holdet op, så vi selv kan gøre vort arbejde færdigt, siger direktør Jan Larsen.

Hvis vi vinder og Kolding vinder, slutter vi begge på otte point i puljen, men Kolding tager så i givet fald semifinalen, fordi de sluttede bedre end os i grundspillet. BSV har vundet puljen uanset udfaldet af kampen i Kolding og skal møde Team Tvis Holstebro i den anden semifinale.

Cheftræner Robert Hedin råder over fuld bænk til kampen på søndag. Jan Lennartssons røde kort i BSV-kampen blev jo trukket tilbage af de uheldige dommere, og Jonas Larholm er på holdkortet igen efter to spilledages karantæne.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse