pokaler_header_new

Sikke en åbning på slutspillet: Sejr over KIF Kolding København

Med en sikker og ikke mindst fortjent sejr på 26-22 over de forsvarende mestre fra KIF Kolding København har vi for alvor åbnet slutspillet. Vi er med igen!!!

Super fight, tempofyldt spil og en fantastisk flot kulisse med igen over 4.000 tilskuere. Sådan skal det være. Det lover godt. Vi har indhentet de to point, vi var bagud på efter placeringen i grundspillet. Tid til at glæde os, og så på med arbejdstøjet igen, for de er fem vigtige kampe forude.

Kampen blev indledt med en skud-duel mellem Sander Sagosen og Lasse Andersson. De tegnede sig for deres holds tre første mål, og ikke overraskende sluttede de også som deres holds suveræne topscorere. Sander Sagosen var storspillende og scorede ikke færre end 12 rene mål, selv om han i perioder blev halvvejs mandsopdækket. Lasse Andersson var længe ene om at holde sit hold inde i kampen, men mod slutningen af kampen stoppede hans stime af mål også.

Kolding førte 6-4, men fra 9-9 var vi i front og gik til pausen med føring på 13-11.

Forskellen på to mål holdt indtil 19-17 efter 40 minutters spil. Så scorede vi tre mål i træk til 22-17 med et kvarter tilbage. De efterfølgende minutter bød på flere udvisninger til begge sider, og vi formåede ikke at udnytte de situationer optimalt. Selv om det haltede i angrebet, kæmpede vi flot videre i forsvaret. Det begyndte at se faretruende ud ved 22-20 med godt syv minutter tilbage, men på mål af René Antonsen, Håvard Tvedten og Sander Sagosen kom vi foran 25-20 med fire minutter igen.

Sejren var hjemme. Jubelen kunne bryde løs.

Stor tak til publikum for den fantastiske opbakning. Vi ses igen i Jutlander Bank Arena onsdag 27. april kl. 20.30, når vi møder GOG.

Inden da skal vi ud i en vanskelig udekamp i Aarhus søndag 24. april.

 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...