pokal header web

Sikker sejr efter forrygende præstation af Sæverås

Aftenens lokalopgør mod Mors-Thy endte i en dejlig og overbevisende sejr på 31-22. Trods startvanskeligheder kom sejren i hus efter en forrygende anden halvleg, hvor en fænomenalt spillende Kristian Sæverås holdte udeholdet på blot syv scoringer. 

Det var en hæsblæsende start på kampen, hvor begge mandskaber kom med fuld fart over feltet. Efter blot seks minutter var stillingen allerede 6-6. 

Som halvlegen skred frem fik vi en smule bedre styr på defensiven, men vi formåede alligevel ikke at trække fra gæsterne, som hang godt på. 

Undervejs i første halvleg var der føringer til begge sider, men det endte med at vi kunne gå bedst tilfreds til pause. Sebastian Barthold satte første halvlegs sidste scoring i mål på straffe efter tid til pausestilling på 17-15. 

Fra anden halvlegs start kom Kristian Sæverås ind i buret, og han var mildest talt flyvende her til aften i Jutlander Bank Arena. Han lukkede af for langt det meste, og han pillede til tider pynten fuldstændig af Mors-Thy spillerne – både fra distancen og på tæt hold.

Det satte gang i en masse kontraer, som førte til nogle nemme scoringer, der var med til at opbygge et solidt forspring i vores favør. Gæsterne forsøgte at kæmpe sig tilbage, men Sæverås fik afblæst et hvert forsøg på et comeback fra Mors-Thy, og han sluttede kampen med en redningsprocent på hele 61.

Samtidigt spillede vi i anden halvleg med bedre flow angrebsmæssigt, og det var med til at køre sejren sikkert i land. En sejr som endte på 31-22 efter undervejs at have været i front med 11 scoringer.

Og publikum i Jutlander Bank Arena kunne lide, hvad de var vidne til – kampen sluttede af med stående ovation og klapsalver fra vores mange trofaste tilhængere.

Med sejren holder vi fast i førstepladsen i Herre Håndbold Ligaen. For en stund skifter vi dog fokus til europæisk håndbold, når vi lørdag får besøg af schweiziske Pfadi Winterthur i den første kamp i anden kvalifikationsrunde af EHF Cuppen. Køb din billet til opgøret her

MATCHFACTS:

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Ómar Ingi Magnússon 7, Sebastian Barthold 6, Tobias Ellebæk 6, Janus Smarason 3, Magnus Saugstrup 2, Jesper Meinby 2, René Antonsen 2, Henrik Møllgaard 1, Mark Strandgaard 1, Andreas Holst 1.

Målscorere for Mors-Thy Håndbold:
Søren Nørgaard 4, Marcus Dahlin 4, Erik Thorsteinsen Toft 4, Lasse Pedersen 3, Frederik Tilsted 2, Mads K. Andersen 2, Asbjørn Madsen 1, Allan Toft Hansen 1, Stefan Nielsen 1. 

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min.
Mors-Thy Håndbold: 3 x 2 min.

Dagens dommere var Niclas Mark Pedersen & Nichlas Nygaard.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 3.310. 
 

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse