pokaler_header_new

Sikker sejr i Lemvig

En rigtig solid holdindsats sikrede mandag aften en udesejr på 30-22 mod Lemvig-Thyborøn efter pauseføring på 19-12.

Der blev gået til stålet fra start, og der var god intensitet i tacklingerne. Det afspejlede sig også på måltavlen, hvor det var sparsomt med scoringerne i kampens indledning.

Vi var hurtigst til at finde flow i spillet, og samtidigt lukkede vi mere eller mindre helt ned for hjemmeholdet i defensiven.

Efter 17 minutters spil havde vi således bragt os i front 8-3, og det fik Lemvig-Thyborøn til at tage timeout. Efterfølgende spillede de hyppigt 7 mod 6, og det fik løsnet en anelse op for vores defensiv.

Samtidigt skruede vi op for målfrekvensen i den anden ende, og vi udbyggede således forspringet til syv mål ved pause.

Det var en første halvleg, der særligt var præget af svensk dominans. I målet tog Mikael Aggefors godt fra, mens Lukas Sandell og i særdeleshed Felix Claar sprudlede offensivt.

Efter pausen fortsatte vores svenske målvogter på imponerende vis. Syv redninger på hjemmeholdets første ni skud efter pausen gav yderligere luft, og det var med til reelt at lukke kampen.

Mod slutningen dalede vi en anelse i tempo, koncentration og intensitet, og Lemvig-Thyborøn fik dermed pyntet på resultatet til slut.

Men alt i alt var det en rigtig god kamp fra vores side, hvor vi med solidt håndværk og en Mikael Aggefors i hopla sikrede os sæsonens anden ligasejr ud af to mulige.

Næste opgave er på torsdag, når vi møder Ribe-Esbjerg HH på udebane.
 
Matchfacts:

Lemvig-Thyborøn målscorere:
Thomas Damgaard 4, Rasmus Porup 4, Jonas Langerhuus 4, Pelle Schilling 3, Mikkel Mortensen 3, Jacob Østergaard 1, Mark Nikolajsen 1, Mads Thymann 1, Jesper Kokholm 1.

Aalborg Håndbold målscorere:
Felix Claar 6, Sebastian Barthold 4, Lukas Sandell 3, Jonas Samuelsson 3, Buster Juul 3, Henrik Møllgaard 2, Magnus Saugstrup 2, Nikolaj Læsø 2, Benjamin Jakobsen 1, Mikael Aggefors 1, Mark Strandgaard 1, Mads Christiansen 1, René Antonsen 1.
 
Udvisninger:
Lemvig-Thyborøn: 3 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 4 x 2 min.
 
Redninger:
Mikael Aggefors: 17/34 (50 %)
Simon Gade: 1/5 (20 %)
 

rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...