MicrosoftTeams-image (3)

Sikker sejr i Lemvig

En rigtig solid holdindsats sikrede mandag aften en udesejr på 30-22 mod Lemvig-Thyborøn efter pauseføring på 19-12.

Der blev gået til stålet fra start, og der var god intensitet i tacklingerne. Det afspejlede sig også på måltavlen, hvor det var sparsomt med scoringerne i kampens indledning.

Vi var hurtigst til at finde flow i spillet, og samtidigt lukkede vi mere eller mindre helt ned for hjemmeholdet i defensiven.

Efter 17 minutters spil havde vi således bragt os i front 8-3, og det fik Lemvig-Thyborøn til at tage timeout. Efterfølgende spillede de hyppigt 7 mod 6, og det fik løsnet en anelse op for vores defensiv.

Samtidigt skruede vi op for målfrekvensen i den anden ende, og vi udbyggede således forspringet til syv mål ved pause.

Det var en første halvleg, der særligt var præget af svensk dominans. I målet tog Mikael Aggefors godt fra, mens Lukas Sandell og i særdeleshed Felix Claar sprudlede offensivt.

Efter pausen fortsatte vores svenske målvogter på imponerende vis. Syv redninger på hjemmeholdets første ni skud efter pausen gav yderligere luft, og det var med til reelt at lukke kampen.

Mod slutningen dalede vi en anelse i tempo, koncentration og intensitet, og Lemvig-Thyborøn fik dermed pyntet på resultatet til slut.

Men alt i alt var det en rigtig god kamp fra vores side, hvor vi med solidt håndværk og en Mikael Aggefors i hopla sikrede os sæsonens anden ligasejr ud af to mulige.

Næste opgave er på torsdag, når vi møder Ribe-Esbjerg HH på udebane.
 
Matchfacts:

Lemvig-Thyborøn målscorere:
Thomas Damgaard 4, Rasmus Porup 4, Jonas Langerhuus 4, Pelle Schilling 3, Mikkel Mortensen 3, Jacob Østergaard 1, Mark Nikolajsen 1, Mads Thymann 1, Jesper Kokholm 1.

Aalborg Håndbold målscorere:
Felix Claar 6, Sebastian Barthold 4, Lukas Sandell 3, Jonas Samuelsson 3, Buster Juul 3, Henrik Møllgaard 2, Magnus Saugstrup 2, Nikolaj Læsø 2, Benjamin Jakobsen 1, Mikael Aggefors 1, Mark Strandgaard 1, Mads Christiansen 1, René Antonsen 1.
 
Udvisninger:
Lemvig-Thyborøn: 3 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 4 x 2 min.
 
Redninger:
Mikael Aggefors: 17/34 (50 %)
Simon Gade: 1/5 (20 %)
 

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse