pokaler_header_new

Sikker sejr i nordjysk opgør

Vi førte fra start til slut i dagens nordjyske ligakamp, hvor vi var på besøg hos Mors-Thy Håndbold. Det endte i en målrig affære, som vi vandt 36-32 i sikker stil efter at have været foran med ti mål undervejs.

Helt fra begyndelsen satte vi os på opgøret, og efter knap to minutters spil bragte vi os i front 3-0.

Særligt de første 20 minutter dominerede vi kampen. Effektivt angrebsspil, en solid defensiv og en sprudlende Simon Gade i målet var nøglerne til vores gode start på kampen, der ledte os til en føring på 17-9.

Mod slutningen af første halvleg slap vi grebet en smule, og særligt defensivt slækkede vi en anelse på koncentrationen.

Mors-Thy udnyttede det til at reducere nogle gange frem mod pausen, hvor stillingen var 21-16 i vores favør.

Efter pausen var kampbilledet det samme. Vi kom uhyre godt ud igen, og det var samme opskrift – dog med den ændring, at det nu var Mikael Aggefors, der sprudlede som den sidste ingrediens mellem stængerne.

Med det gode spil udbyggede vi føringen til 10 mål. I slutfasen mistede vi lidt koncentration, og hjemmeholdet fik derfor pyntet til slutresultatet 32-36, men sejren kom aldrig i fare.

Vi kan derfor sætte to point på kontoen og ser nu frem mod næste udfordring, som er på udebane i EHF Champions League mod norske Elverum. 

Matchfacts

Mors-Thy Håndbold målscorere:
Lasse Pedersen 7, Mads Hoxer 6, Viktor Bergholt 4, Tim Sørensen 3, Erik Toft 3, Jacob Hansen 3, Axel Franzén 2, Andreas Nielsen 1, Jonas Hermannsen 1, Sander Øverjordet 1, Bjarke Christensen 1. 

Aalborg Håndbold målscorere:
Buster Juul 6, Nikolaj Læsø 6, Lukas Sandell 6, Felix Claar 6, Jonas Samuelsson 5, Benjamin Jakobsen 3, Henrik Møllgaard 2, Sebastian Barthold 1, Martin Larsen 1. 

Udvisninger

Mors-Thy: 2 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.

Redninger

Rasmus Bech: 3/17 (18 %)
Rasmus Henriksen: 12/34 (35 %)

Simon Gade: 7/23 (30 %)
Mikael Aggefors: 9/25 (36 %)
 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...