MicrosoftTeams-image (3)

Sikker sejr i nordjysk opgør

Vi førte fra start til slut i dagens nordjyske ligakamp, hvor vi var på besøg hos Mors-Thy Håndbold. Det endte i en målrig affære, som vi vandt 36-32 i sikker stil efter at have været foran med ti mål undervejs.

Helt fra begyndelsen satte vi os på opgøret, og efter knap to minutters spil bragte vi os i front 3-0.

Særligt de første 20 minutter dominerede vi kampen. Effektivt angrebsspil, en solid defensiv og en sprudlende Simon Gade i målet var nøglerne til vores gode start på kampen, der ledte os til en føring på 17-9.

Mod slutningen af første halvleg slap vi grebet en smule, og særligt defensivt slækkede vi en anelse på koncentrationen.

Mors-Thy udnyttede det til at reducere nogle gange frem mod pausen, hvor stillingen var 21-16 i vores favør.

Efter pausen var kampbilledet det samme. Vi kom uhyre godt ud igen, og det var samme opskrift – dog med den ændring, at det nu var Mikael Aggefors, der sprudlede som den sidste ingrediens mellem stængerne.

Med det gode spil udbyggede vi føringen til 10 mål. I slutfasen mistede vi lidt koncentration, og hjemmeholdet fik derfor pyntet til slutresultatet 32-36, men sejren kom aldrig i fare.

Vi kan derfor sætte to point på kontoen og ser nu frem mod næste udfordring, som er på udebane i EHF Champions League mod norske Elverum. 

Matchfacts

Mors-Thy Håndbold målscorere:
Lasse Pedersen 7, Mads Hoxer 6, Viktor Bergholt 4, Tim Sørensen 3, Erik Toft 3, Jacob Hansen 3, Axel Franzén 2, Andreas Nielsen 1, Jonas Hermannsen 1, Sander Øverjordet 1, Bjarke Christensen 1. 

Aalborg Håndbold målscorere:
Buster Juul 6, Nikolaj Læsø 6, Lukas Sandell 6, Felix Claar 6, Jonas Samuelsson 5, Benjamin Jakobsen 3, Henrik Møllgaard 2, Sebastian Barthold 1, Martin Larsen 1. 

Udvisninger

Mors-Thy: 2 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.

Redninger

Rasmus Bech: 3/17 (18 %)
Rasmus Henriksen: 12/34 (35 %)

Simon Gade: 7/23 (30 %)
Mikael Aggefors: 9/25 (36 %)
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK  Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi er meget sultne

Torsdag aften venter den første af tre mulige DM-semifinaler, når Skjern Håndbold gæster Sparekassen Danmark Arena. Læs optakt til kampen med anfører René Antonsen. Når Aalborg Håndbold løber på banen...

Håndbold i verdensklasse