pokaler_header_new

Sikker sejr i Ringsted

Vi førte fra start til slut i aftenens udekamp mod TMS Ringsted og sikrede os to vigtige point med en sejr på 28-33 efter pauseføring på 11-15.

Allerede fra første fløjt lagde vi os i teten, og efter otte minutters spil tog hjemmeholdet timeout, da vi havde bragt os i front 2-5.

Trods mange fine takter manglede vi den sidste skarphed i nogle situationer, og vi fik derfor ikke skabt et afgørende hul til et godt kæmpende hjemmehold.

I målet var Simon Gade dog særdeles varm i første halvleg, og vi fastholdte dermed en komfortabel føring og kunne derfor gå til pause foran med fire.

Efter pausen fortsatte opgøret i samme spor. Vi forblev i kontrol, men vi fik stadig ikke for alvor slået et kampafgørende hul til Ringsted-mandskabet.

Godt midtvejs i anden halvleg fik hjemmeholdet med tre scoringer i streg bragt vores forspring ned på to mål, og det fik Stefan Madsen til at trykke på timeoutknappen.

Efterfølgende fik vi strammet grebet om opgøret, og vi fik igen spillet os komfortabelt i front. Den føring holdt vi sikkert helt til slut, og vi sejrede derfor 28-33 og kan sætte to vigtige point på kontoen.

Kampen bød også på et længeventet comeback til Sebastian Henneberg, der i dag fik sin ligadebut for klubben efter at have siddet ude med en korsbåndsskade i syv måneder. Han viste flere gode takter undervejs og krydrede sit comeback med en enkelt scoring.

Topscorer blev Sebastian Barthold med hele 12 scoringer heraf 9 ud af 9 mulige på straffekast.

Matchfacts:

TMS Ringsted målscorere:
Martin Risom 4, Oliver Knudsen 4, Andreas Magaard 4, Morten Jensen 4, Oskar Rasmussen 3, Mads Dudek 3, Minik Dahl Høegh 2, Sebastian Thor 2, Lauritz Leger 1, Anton Bramming 1. 

Aalborg Håndbold målscorere:
Sebastian Barthold 12, Nikolaj Læsø 5, Magnus Saugstrup 4, Lukas Sandell 4, Jonas Samuelsson 4, Benjamin Jakobsen 2, Sebastian Henneberg 1, Felix Claar 1. 

Udvisninger:

TMS RIngsted: 5 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min. 

Redninger:

Tobias Lantz-Pedersen: 8/28 (29 %)
Frank Mikkelsen: 5/15 (33 %)
Brian Jørgensen: 0/1

Simon Gade: 10/34 (30 %)
Mikael Aggefors: 2/6 (33 %)
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...