pokal header web

Sikker sejr mod Bartholds gamle klub

Aftenens testkamp i Norge endte med en sikker sejr på 23-29 mod norske Haslum HK efter pauseføring på 10-13.

Efter en hurtig føring på 0-2 slap vi lidt grebet om kampen og kom bagud 6-4 knap midtvejs i første halvleg. Vi fik dog efterfølgende strammet op om tingene og kunne gå til pause med en føring på 10-13.

I de sidste 30 minutter fortsatte vi de gode takter fra slutningen af første halvleg, og vi kunne derfor hive en sikker sejr i hus på 23-29 – en sejr, der i anden halvleg aldrig var truet.

Der var fine momenter i store dele af kampen, og vi stod fint forsvarsmæssigt og fandt mange gode løsninger angrebet ligeledes. I målet var der igen fine præstationer af målmandsduoen Mikael Aggefors og Kristian Sæverås, som fik en halvleg hver.

Alt i alt var det altså en yderst professionel indsats, hvor der dog manglede de sidste procenter i perioder – procenter, som vi håber at bygge på og allerede finde frem til morgendagens kamp mod Drammen.

Dommerne havde lagt en hård linje i kampen, og der var derfor en del udvisninger til begge mandskaber, som til tider gik ud over rytmen i spillet.

Kampen bød på sæsonens første kampminutter til Janus Smarason, som hidtil har siddet ude med en mindre skade. Til gengæld sad René Antonsen og Buster Juul over i dagens kamp med småskader, mens vores nye stregspiller Knud Ronau fortsat er ude med en brækket knogle i foden.

Der var derfor fuld spilletid til Sebastian Barthold, som stod over for sin gamle klub, hvor han har spillet hele sin seniorkarriere, inden han kom til Aalborg sidste sommer. Og det blev et glædeligt gensyn for vores norske fløjspiller, som kvitterede med fem scoringer.

Det var dog kun halvt så mange som kampens topscorer Tobias Ellebæk, som havde godt gang i skudarmen med 10 fuldtræffere undervejs.

Holdet ankom til Drammen på træningslejr i går eftermiddags. Foruden dagens kamp venter en ny testkamp i morgen mod værtsbyen Drammen kl. 15.00, inden turen igen går tilbage til Aalborg på søndag.
 

Aalborg Håndbold målscorere:

Tobias Ellebæk 10, Sebastian Barthold 5, Mark Strandgaard 4, Jesper Meinby 3, Henrik Møllgaard 2, Ómar Ingi Magnússon 2, Andreas Holst 2, Aleksander Selmar 1.
 

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse