pokaler_header_new

Sikker sejr mod Skanderborg Aarhus

Det blev en sikker sejr på 33-24 i Ceres Arena lørdag eftermiddag mod Skanderborg Aarhus Håndbold efter en pauseføring på 19-13.

Efter en intens start med mange mål i begge ender, fik vi i slutningen af 1. halvleg godt fat i forsvaret og kom fortsat med mange gode mål i den anden ende. Slutteligt i halvlegen blev der desuden ligadebut til U19-spilleren Nichlas Ludvigsen på målet som gav Simon Gade en pause og leverede en fremragende redning.
Vi kunne derfor gå til pause med en føring på 19-13.

Vi fortsatte det gode forsvarsspil i 2. halvleg, og samtidig fik Simon Gade godt fat i målet, hvilket gjorde, at vi derfra kunne udbygge føringen. Vi kunne derfra køre den sikkert i land og ender med at vinde 33-24 i Aarhus.

Derfor blev der også spilletid til stort set alle mand, og det lover godt for den kommende tid, når der allerede på onsdag venter en meget svær udebane i EHF Champions League mod Vardar Skopje.

Der blev ligeledes spilletid til unge Valdemar Hermansen på stregen, da Benjamin Jakobsen grundet lykkelige omstændigheder var fraværende, da han venter sit første barn. 

Vi var fortsat uden Mikael Aggefors, Aron Pálmarsson og Sebastian Henneberg, som alle er ude med skader.

MatchfactsAalborg Håndbold målscorere:
Sebastian Barthold 9, Felix Claar 6, Lukas Sandell 4, Jonas Samuelsson 3, Nikolaj Læsø 2, Andreas Holst 2, René Antonsen 2, Jesper Nielsen 1, Valdemar Hermansen 1, Martin Larsen 1, Henrik Møllgaard 1, Buster Juul 1.


Skanderborg Aarhus Håndbold målscorere:


Mathias Bitsch 5, Morten Hempel Jensen 4, Thomas Arnoldsen 3, Mike Haack 3, Hákun West Av Teigum 2, Morten Balling 2, Allan Toft Hansen 1, Lars Skaarup 1, Mads Kalstrup 1, Lasse Højgaard 1,  Thor Christensen 1.Udvisninger:

Aalborg Håndbold: 6 x 2 min.

Skanderborg Aarhus Håndbold: 4 x 2 min.

 

Redninger:

Simon Gade: 10/30 (33 %)
Nichlas Ludvigsen: 1/4 (25 %)Kristoffer Laursen: 2/12 (16 %)

Salah Boutaf: 9/32 (28 %)

fans-klud

Sæsonens tre første ligakampe i salg

Billetsalget til sæsonens tre første hjemmekampe i HTH Herreligaen er netop startet, og vi kan næsten ikke vente med at byde jer velkommen tilbage i Sparekassen Danmark Arena. Vi indleder...
pokal-png.png

Historisk sæson slutter med en sølvmedalje

I går sluttede sæsonen 2021/22 for vores vedkommende med sølvmedaljer efter en uge med to intense og spændende DM-finaler mod GOG. Trods skuffelsen ser vi dog tilbage på en historisk sæson med mange store øjeblikke og oplevelser både nationalt og internationalt.
Resultat_-_GOG_2.png

Finalenederlag i ny gyserkamp

I en ny tæt og intens finalekamp var det GOG, der trak det længste strå, og med en udesejr på 26-27 i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena er GOG dermed danske mestre.