pokaler_header_new

Sikker sejr på 10 mål på udebane i Lemvig

Hjemmeholdet Lemvig fulgte godt med i begyndelsen af kampen, men efter føring på 20-17 ved pausen blev tingene for alvor sat på plads i begyndelsen af 2. halvleg, da Lemvig blev holdt fra at score – og vi trak fra til føring på 10 mål efter 10 minutter. 

Ole Erevik begyndte igen i målet, men midt i 1. halvleg blev han erstattet af Søren Pedersen, der leverede en glimrende indsats i resten af kampen. 

Da føringen på 10 mål blev etableret, var det i resten af halvleg et spørgsmål om at bytte mål – og der blev kørt en sikker og fortjent sejr på 37-27 hjem – dermed en flot indvielse af holdets nye skifte-farver, der er lime trøjer og grå shorts. 

Tre af holdets unge spillere, Rasmus Carlsen, Martin Larsen og René Antonsen fik alle pæn spilletid og leverede godkendte indsatser. 

Med sejren er vi ubesejret efter to kampe – og forude venter to vigtige hjemmekampe – onsdag kl. 19.30 mod Skjern Håndbold og fredag kl. 19.30 mod Århus Håndbold.

Skjern_180822

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25. I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt...
skjern-png.png

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup. Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor...
termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...