pokal header web

Sikker sejr på god 2. halvleg i Aarhus

Det blev for en gangs skyld til to sikre point i Aarhus. Og ikke mindst velfortjente point efter 60 minutter med godt angrebsspil, hvor mange spillere bød ind, og en 2. halvleg, hvor forsvaret fik lukket af samtidig med, at Mikael Aggefors hev den ene redning efter den anden frem i målet.

Sejren – samtidig med BSVs nederlag til KIF Kolding København – betyder, at vi igen er alene på førstepladsen i ligaen med to runder tilbage før jul. 24 point for 15 kampe.

Ikke overraskende fik vi en begyndelse på kampen med godt gang i målscoringen. 2-0 til hjemmeholdet efter godt et minut, men vi svarede hurtigt igen. Efter 10 minutter var der scoret 12 mål. 6-6 stod der på måltavlen, inden Simon Hald bragte os foran for første gang i kampen. Den føring gav vi ikke slip på.

Vi havde problemer i forsvaret i de første 30 minutter, og Mikkel Aggefors havde for få redninger. U 18-keeperen Rasmus Thomasberg Poulsen kom på banen efter 17 minutter og spillede flot halvlegen ud.

Aarhus-træner Erik Veje forsøgte som sædvanligt med tiltag og mandsdækkede i store perioder Sander Sagosen, men det hjalp ikke.

Det er set før i denne sæson, og Mikael Aggefors gjorde det igen: Kom igen og stod en fremragende 2. halvleg, bl.a. med tre redninger på helt frie Aarhus-spillere, mens vi var tre mand i undertal efter knap otte minutter.

Vi trak fra straks efter pausen og kom foran med seks mål ved 21-15. Wiesmach scorede mange flotte mål, og Buster Juul var sikkerheden selv på alle seks straffekast.

Resten af kampen var en bytte mål-affære. Spændingen var væk. De to point var i kassen, og vi ser nu frem mod hjemmekampen på lørdag kl. 15.00 mod Skanderborg Håndbold i Jutlander Bank Arena.

Vi fik i Aarhus flot opbakning af 70 medrejsende fans fra Aalborg Håndbold Support, som fik en dejlig sejr med hjem i bussen.

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse