MicrosoftTeams-image (3)

Sikker sejr på god 2. halvleg i Aarhus

Det blev for en gangs skyld til to sikre point i Aarhus. Og ikke mindst velfortjente point efter 60 minutter med godt angrebsspil, hvor mange spillere bød ind, og en 2. halvleg, hvor forsvaret fik lukket af samtidig med, at Mikael Aggefors hev den ene redning efter den anden frem i målet.

Sejren – samtidig med BSVs nederlag til KIF Kolding København – betyder, at vi igen er alene på førstepladsen i ligaen med to runder tilbage før jul. 24 point for 15 kampe.

Ikke overraskende fik vi en begyndelse på kampen med godt gang i målscoringen. 2-0 til hjemmeholdet efter godt et minut, men vi svarede hurtigt igen. Efter 10 minutter var der scoret 12 mål. 6-6 stod der på måltavlen, inden Simon Hald bragte os foran for første gang i kampen. Den føring gav vi ikke slip på.

Vi havde problemer i forsvaret i de første 30 minutter, og Mikkel Aggefors havde for få redninger. U 18-keeperen Rasmus Thomasberg Poulsen kom på banen efter 17 minutter og spillede flot halvlegen ud.

Aarhus-træner Erik Veje forsøgte som sædvanligt med tiltag og mandsdækkede i store perioder Sander Sagosen, men det hjalp ikke.

Det er set før i denne sæson, og Mikael Aggefors gjorde det igen: Kom igen og stod en fremragende 2. halvleg, bl.a. med tre redninger på helt frie Aarhus-spillere, mens vi var tre mand i undertal efter knap otte minutter.

Vi trak fra straks efter pausen og kom foran med seks mål ved 21-15. Wiesmach scorede mange flotte mål, og Buster Juul var sikkerheden selv på alle seks straffekast.

Resten af kampen var en bytte mål-affære. Spændingen var væk. De to point var i kassen, og vi ser nu frem mod hjemmekampen på lørdag kl. 15.00 mod Skanderborg Håndbold i Jutlander Bank Arena.

Vi fik i Aarhus flot opbakning af 70 medrejsende fans fra Aalborg Håndbold Support, som fik en dejlig sejr med hjem i bussen.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-MKD HC Eurofarm Pelister Foto: Henrik Hansen

Overlegen Champions League-sejr til Aalborg Håndbold

Den gode start på sæsonens europæiske opgør fortsatte onsdag aften, da nordmakedonske HC Eurofarm Pelister blev sendt hjem med et nederlag på hele 38-23. Sæsonens første hjemmekamp i Machineseeker EHF...

Håndbold i verdensklasse