MicrosoftTeams-image (3)

Simon Dahl bliver ny assistenttræner i Aalborg Håndbold

Den nuværende cheftræner i Nordsjælland Håndbold overtager til sommer den ledige plads som assistenttræner i Aalborg Håndbold på en 2-årig kontrakt.

31-årige Simon Dahl indledte sit håndboldliv i Hvide Sande, inden turen sidenhen gik til Skjern Håndbold, først som ungdomsspiller og siden som ungdomstræner, efter en skulderskade satte en stopper for den aktive karriere.

Herfra gik turen i 2015 til Nordsjælland Håndbold, hvor han i fire sæsoner fungerede som assistenttræner, inden han i 2019 overtog rollen som cheftræner for holdet, som han efter nedrykning i sæsonen 2019/2020 førte tilbage til HTH Herreligaen til sæsonen 2021/2022.


Hos Dansk Håndbold Forbund er Simon Dahl også et kendt ansigt, idet han gennem flere år har været assistenttræner for det danske U/21-landshold, blandt andet under Aalborg Håndbolds cheftræner Stefan Madsen, da sidstnævnte frem til 2020 var landstræner for U/21-landsholdet.

– Simon er et af de største danske trænertalenter, der til trods for sin unge alder allerede har stor erfaring. Først som assistenttræner og de seneste år også som cheftræner for Nordsjælland Håndbold, hvor han har været med til at udvikle flere store talenter, udtaler Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen.

– Vi vil samtidig gerne takke Nordsjælland Håndbold for at gøre det muligt at gennemføre klubskiftet, og vi glæder os meget til Simon tiltræder til sommer, hvor der skal løftes en tung arv efter Arnór Atlason. Vi tror fuldt dog ud på at han er den helt rigtige mand til opgaven, lyder det videre fra Jan Larsen.


Simon Dahl ser frem til jobskiftet og de nye udfordringer der fra sommer venter i Aalborg Håndbold.

– Først og fremmest glæder jeg mig, det bliver sjovt, spændende og forhåbentlig lærerigt at komme til Aalborg Håndbold. Det er noget andet end jeg har været vant til, men jeg har haft nogle gode snakke med både Jan og Stefan og har en god fornemmelse af at det kan blive rigtig spændende. Med det ambitionsniveau som klubben har, så skal der arbejdes hårdt, og det glæder jeg mig til at blive en del af og bidrage til, udtaler Simon Dahl.

– Jeg arbejder hver dag, for at få lov at vinde så mange håndboldkampe som muligt, og det får jeg forhåbentlig mulighed for at gøre i Aalborg. Jeg går ind til det nye job med stor dedikation, stort engagement og en enorm stor lyst til at bidrage til fællesskabet og til at Aalborg Håndbold stadig flytter sig fremad og mod det bedre, ligesom jeg gerne vil komme med mit ydmyge bidrag i bestræbelserne for at opnå klubbens ambition om fortsat at vinde mange titler, lyder det videre fra Simon Dahl.

Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

33-39

Holdopstillinger til aftenens kamp

Se Aalborg Håndbold og Barcas opstillinger til aftenens kamp i Machineseeker EHF Champions League. Her kan du se de to holds opstillinger til aftens kamp, der fløjtes i gang kl....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-FC Barcelona Foto: Henrik Hansen

Stor udfordring venter torsdag

De regerende mestre fra Barça er torsdag aften modstanderen på udebane i Machineseeker EHF Champions League. Læs optakt til kampen med Mads Hoxer Hangaard. Efter fire kampe i træk med...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Endnu ledige pladser til søndagens topkamp

Opgøret mod Skjern Håndbold nærmer sig udsolgt, men der er fortsat billetter til salg. I forbindelse med kampen, der spilles søndag kl. 14.00, fejres Aalborg Håndbolds 12-års fødselsdag, hvilket sker...