pokaler_header_new

Simon Hald nomineret som verdens bedste – årgang 1992 og yngre

19-årige Simon Hald har  vist store talent i denne sæson i både ligaen og i Champions League, bl.a. i begge kampe mod HSV Hamburg. 

Simon Halds flotte sæson er blevet bemærket ikke blot inden for landets grænser, men også i udlandet, og nu er han blevet nomineret som én af kun to danske spillere til afstemningen om verdens bedste unge spiller, født 1992 og yngre. 

Det er håndbold-sitet Handball-Planet.com, der står bag afstemningen, hvor tre spillere er nomineret på hver position. 

Simon Hald blev kåret til mest værdifulde spiller ved U 19 VM, da han som anfører for landsholdet var med til at hjemføre VM-titlen. 

Den kun 19-årige forsvarsklippe er nomineret til titlen som bedste unge  stregspiller sammen sammen med Ignacio Plaza, BM Puerto Sagunto, Spanien og Teo Coric, Zagreb, Kroatien. 

Også vores kommende bagspiller fra Haslum HK i Norge, Sander Sagosen, der kun er 18 år, er også nomineret i afstemningen – som playmaker. Han er nomineret sammen med Jim Gottfridsson, Flensburg-Handewitt og Pablo Cacheda, Valladolid, Spanien. 

Den anden danske spiller, der er nomnineret, er venstre backen  Lasse Andersson, KIF Kolding København.

Du kan hjælpe Simon Hald til titlen ved at stemme på ham her.

 

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...