MicrosoftTeams-image (3)

Simon Hald nomineret som verdens bedste – årgang 1992 og yngre

19-årige Simon Hald har  vist store talent i denne sæson i både ligaen og i Champions League, bl.a. i begge kampe mod HSV Hamburg. 

Simon Halds flotte sæson er blevet bemærket ikke blot inden for landets grænser, men også i udlandet, og nu er han blevet nomineret som én af kun to danske spillere til afstemningen om verdens bedste unge spiller, født 1992 og yngre. 

Det er håndbold-sitet Handball-Planet.com, der står bag afstemningen, hvor tre spillere er nomineret på hver position. 

Simon Hald blev kåret til mest værdifulde spiller ved U 19 VM, da han som anfører for landsholdet var med til at hjemføre VM-titlen. 

Den kun 19-årige forsvarsklippe er nomineret til titlen som bedste unge  stregspiller sammen sammen med Ignacio Plaza, BM Puerto Sagunto, Spanien og Teo Coric, Zagreb, Kroatien. 

Også vores kommende bagspiller fra Haslum HK i Norge, Sander Sagosen, der kun er 18 år, er også nomineret i afstemningen – som playmaker. Han er nomineret sammen med Jim Gottfridsson, Flensburg-Handewitt og Pablo Cacheda, Valladolid, Spanien. 

Den anden danske spiller, der er nomnineret, er venstre backen  Lasse Andersson, KIF Kolding København.

Du kan hjælpe Simon Hald til titlen ved at stemme på ham her.

 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Praktiske informationer til torsdag aftens Champions League-kamp

Bliv klædt på til aftenens kamp med praktiske informationer om opgøret mod Paris Saint-Germain. Billetter Kampen er helt udsolgt. Skulle enkelte billetter blive frigivet fra sæsonkortholdere eller samarbejdspartnere vil de...

Håndbold i verdensklasse