pokaler_header_new

Simon Hald og co. besejrede Sander Sagosen og Norge

For anden dag i træk blev Simon Hald sendt i aktion i forsvaret på A-landsholdet, da en holdkammerat fik sin tredje udvisning. René Toft Hansen blev sendt tidligt i bad lige før pausen i kampen mod Norge, og så kom Aalborg-spilleren på banen i midterforsvaret i resten af kampen. Han nåede aldrig med i angrebet, men slap fint fra indsatsen og har nu håneretten over for klubkammeraten Sander Sagosen.

Danmark vandt nemlig 33-.28. Sander Sagosen kunne med fire mål ikke forhindre den danske sejr. Han kunne dog trøste sig med, at han efter kampen blev kåret som bedste norske spiller.

Ved samme turnering trak Aron Edvardsson sig sejrrigt ud af opgøret mod Frankrig med cifrene 25-23. Aron vogtede det islandske mål hele kampen og leverede en fin indsats.

Søndag møder Danmark netop Island i den afgørende kamp om sejren i turneringen i Oslo. Norge møder Frankrig om at undgå sidstepladsen.

Andreas Palicka var i aktion i de første 45 minutter af Sveriges kamp mod Spanien i Gdansk i Polen, men kunne ikke forhindre spansk sejr på 32-27.

Martin Larsen sad over, da det danske udviklingslandshold vandt 29-20 over Polen i en anden turnering i Polen. Larsen er på banen igen i morgen, når det danske hold, som allerede har vundet turneringen, møder Norge søndag morgen kl. 9.00. Et noget utraditionelt tidspunkt at spille landskamp på.

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...