MicrosoftTeams-image (3)

Simon Hald og co. besejrede Sander Sagosen og Norge

For anden dag i træk blev Simon Hald sendt i aktion i forsvaret på A-landsholdet, da en holdkammerat fik sin tredje udvisning. René Toft Hansen blev sendt tidligt i bad lige før pausen i kampen mod Norge, og så kom Aalborg-spilleren på banen i midterforsvaret i resten af kampen. Han nåede aldrig med i angrebet, men slap fint fra indsatsen og har nu håneretten over for klubkammeraten Sander Sagosen.

Danmark vandt nemlig 33-.28. Sander Sagosen kunne med fire mål ikke forhindre den danske sejr. Han kunne dog trøste sig med, at han efter kampen blev kåret som bedste norske spiller.

Ved samme turnering trak Aron Edvardsson sig sejrrigt ud af opgøret mod Frankrig med cifrene 25-23. Aron vogtede det islandske mål hele kampen og leverede en fin indsats.

Søndag møder Danmark netop Island i den afgørende kamp om sejren i turneringen i Oslo. Norge møder Frankrig om at undgå sidstepladsen.

Andreas Palicka var i aktion i de første 45 minutter af Sveriges kamp mod Spanien i Gdansk i Polen, men kunne ikke forhindre spansk sejr på 32-27.

Martin Larsen sad over, da det danske udviklingslandshold vandt 29-20 over Polen i en anden turnering i Polen. Larsen er på banen igen i morgen, når det danske hold, som allerede har vundet turneringen, møder Norge søndag morgen kl. 9.00. Et noget utraditionelt tidspunkt at spille landskamp på.

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse