pokal header web

Simon Hald syet med fem sting – Westphal begyndt at løbe

Blodet flød fra Simon Halds venstre kind i 2. halvleg i kampen i GOG i lørdags.  Den lange og dybe flænge kom efter et sammenstød med en modstanders albue. Hald fik kinden plastret til og vendte hurtigt tilbage på banen.  Efter kampen blev han syet med fem sting på kinden og er sluppet uden yderligere mén.
 
– Det var et hændeligt uheld, der skete i kampens hede, og værre er det heller ikke. Det ser som regel værre ud, end det er, og så gælder det bare om at komme hurtigt tilbage på banen, siger Simon Hald, der deltog i mandagens træning for fuld kraft og ser frem mod ugens to hjemmekampe – onsdag mod SønderjyskE og lørdag mod HC Midtjylland. 

Venstre fløjen Håvard Tvedten har de seneste uger siddet uden for med en skulderskade.
 
– Håvard er begyndt med individuelle skud-øvelser, men det er endnu for tidligt at sige, hvornår han er klar til at træne igen sammen med holdet og spille kampe. Vi håber og tror, at han er kampklar inden for de kommende to-tre uger, siger, siger klubbens fysioterapeut, Mads Rytter, Arkadens Fysioterapi. 

Westphal følger planen
 
Den korsbåndsskadede målmand, Søren Westphal, der blev opereret i maj, følger nøje den plan, der er lagt af fysioterapeuten.
 
– Sørens genoptræning går godt, siger Mads Rytter. Søren må begynde at løbe under mit opsyn i denne uge, men det varer endnu et godt stykke tid, inden han kan må træne sammen med den øvrige trup. Hvis alt går efter planen, kan han begynde at træne med i januar, så han er klar til at spille, når ligaen begynder igen efter EM-pausen. 

Venstre backen Olafur Gustafsson, der blev opereret for springerknæ i begge knæ i sommer, følger også planen, der er lagt af Mads Rytter.
 
– Det går også planmæssigt med Olafur, og vi håber, at han også er klar til at spille efter EM-pausen, siger Mads Rytter. 
 
 

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse