MicrosoftTeams-image (3)

Simon Hald vender hjem til Aalborg i 2023

Den 27-årige landsholdsspiller, Simon Hald, vender hjem til Aalborg Håndbold på en 5-årig kontrakt, som dermed gælder frem til 2028.

Den stærke stregspiller, der har fået sin håndboldopvækst i omegnen af Aalborg, fik sin seniordebut i netop Aalborg Håndbold. Her nåede han at spille mere end 200 kampe frem til 2018, hvor han skiftede til tyske SG Flensburg-Handewitt, som han har tørnet ud for lige siden.

Her har han bygget yderligere på sit spil og fået det helt store gennembrud på landsholdet, hvor han var med til at vinde VM i både 2019 og 2021. Han har indtil videre repræsenteret Danmark ved 59 landskampe.

Den 203 cm høje stregspiller har bl.a. været med til at vinde det tyske mesterskab med SG Flensburg-Handewitt i 2019 samt deltaget i EHF Champions League alle fire sæsoner, og nu vender han altså tilbage til sin hjemby fra sommeren 2023.

“Simon skiftede til Flensburg for snart fire år siden for at prøve sig af i udlandet. Siden har han blot fortsat sit hårde arbejde og udviklet sig til at blive en international topspiller i både forsvar og angreb, og jeg er stolt over, at det allerede er lykkes os at hente Simon hjem igen til Aalborg trods hans unge alder,” udtaler direktør, Jan Larsen.

Simon Hald, som både var med til at vinde DM for Aalborg Håndbold i 2013 og 2017, er bestemt ikke færdig med at vinde titler med Aalborg Håndbold.

“Jeg glæder mig til at komme hjem til Aalborg og igen løbe på banen foran det trofaste hjemmepublikum i Sparekassen Danmark Arena. Aalborg Håndbold betyder meget for mig, og jeg har selvfølgelig fulgt klubben siden mit skifte. Jeg er imponeret over, hvad de har præsteret de sidste sæsoner, og det glæder jeg mig til at blive en del af,” siger Simon Hald.

Simon og SG Flensburg-Handewitt er ligesom os klar til kvartfinalerne i EHF Champions League, efter de udkonkurrerede ungarske Pick Szeged i 1/8-finalen. Her venter FC Barcelona.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK  Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi er meget sultne

Torsdag aften venter den første af tre mulige DM-semifinaler, når Skjern Håndbold gæster Sparekassen Danmark Arena. Læs optakt til kampen med anfører René Antonsen. Når Aalborg Håndbold løber på banen...

Håndbold i verdensklasse