pokaler_header_new

Sjöstrand efter første træning: Dejligt at komme i gang

Så er det hverdag igen for Johan Sjöstrand, vores nye svenske målmand. Det er gået hurtigt med skiftet fra Barcelona til Aalborg, og torsdagen har budt på to træningspas med de nye hold-kammerater for den 25-årige landsholdskeeper.

Johan Sjöstrand er fit for fight, hvilket fysioterapeut Mads Rytter fra Arkadens Fysioterapi og Sundhedscenter også kunne konstatere efter tirsdagens læge-tjek. 

– Dejligt at komme i gang igen efter nogle dage med flytning m.v. Nu gælder det om at komme hurtigt tilbage i den normale rytme. Det kommer hurtigt, og det dejligt at få sved på panden igen og træne sammen med de nye holdkammerater, siger Johan Sjöstrand, som var en meget sikker sidste skanse for Sverige, da de blå-gule sendte Danmark ud af OL.

– Jeg kender mange af spillerne i forvejen, og nu retter vi fokus på kampen udebane mod Team Tvis Holstebro på tirsdag. Jeg glæder mig til at komme i kamp igen og være med til at sætte to point ind på kontoen, siger Johan Sjöstrand.

Første mulighed for at se Sjöstrand i aktion på hjemmebane i Gigantium er onsdag 3. oktober kl. 19.30 mod Bjerringbro-Silkeborg.  Du kan allerede nu sikre dig billet til kampen på www.aalborghaandbold.dk.

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...