pokaler_header_new

Skadesplaget Aalborg-hold holdt stand i første halvleg

Med 11 spillere på holdkortet, herunder Morten Bjerre, kunne vi ikke stille noget op i mod SG Flensburg-Handewitt i noget nær bedste opstilling.

Vi spillede en fin første halvleg og gik til pausen bagud 14-10. Mattias Andersson gjorde det onde mod os, og stod en fantastisk kamp. Efter 14-11 lige efter pausen havde vi en dårlig periode og kom bagud 19-11. 

Generelt gjorde alle spillere det fint. Buster Juul spillede fint og Richard Kappelin kom ind i anden halvleg og tog godt fra. Som et anderledes indslag kom Morten Bjerre på banen og spillede streg i 10 minutter for at skåne Niclas Barud. Bjerre trak bl.a. en udvisning på stregen.

Vi må erkende, at Flensborg var bedre idag, men der skal ikke ligges meget i resultatet – vi kom fra kampen med skindet på næsen.

I morgen, søndag, spiller vi kl. 14.00 mod TBV Lemgo om 3./4. pladsen ved Erima Cup 2013.

Vi var uden anfører Jacob Bagersted, Stig Bugge, Tobias Aren og Marcus Mørk som er skadet. Derudover er Simon Hald, Nicolai Nygaard Pedersen og Christian Jensen til U-19 VM i Ungarn

Målscorere for SG Flensburg-Handewitt: 
Anders Eggert 9, Drasko Nenadic 4, Bogdan Radivojevic 4, Holger Glandorf 3, Jacob Heinl 3, Thomas Mogensen 2, Steffen Weinhold 2 og Olafur Gustafsson 1.

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Niclas Barud 4, Martin Larsen 3, Johan Jakobsson 3, Håvard Tvedten 2, Morten Slundt 2, Buster Juul 2, Jeppe Green 2 og Mads Mensah Larsen 1.

Skjern_180822

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25. I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt...
skjern-png.png

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup. Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor...
termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...